Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rachel Skarsten krijgt belangrijke rol in Batwoman

Actrice Rachel Skarsten gaat een schurkenrol spelen tegenover Ruby Rose in de pilot van Batwoman.

Greg Berlanti's Productions en Warner Bros Television zijn bezig met de productie van de pilot. Batwoman is het eerste lesbische hoofdpersonage van een live-action superheldenserie. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor haar gedachten, komt Kate Kane (Ruby Rose) de straten van Gotham op als Batwoman. Zij is een hoogopgeleide straatvechter die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad tot een einde te brengen.


Rachel Skarsten

Skarsten zal Alice spelen. Alice is de leider van de Wonderland-bende. Soms is ze charmant en soms maniakaal, maar Alice doet er alles aan om Gotham's gevoel van veiligheid flink te ondermijnen.

Rachel Skarsten was eerder te zien in Birds of Prey. Ook speelde ze koningin Elizabeth in Reign (2013) en was ze te zien in seizoen twee van Imposters. Ook had ze een vaste rol in Lost Girl.

6401 BatwomanCW
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2