Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rachel Skarsten krijgt belangrijke rol in Batwoman

Actrice Rachel Skarsten gaat een schurkenrol spelen tegenover Ruby Rose in de pilot van Batwoman.

Greg Berlanti's Productions en Warner Bros Television zijn bezig met de productie van de pilot. Batwoman is het eerste lesbische hoofdpersonage van een live-action superheldenserie. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor haar gedachten, komt Kate Kane (Ruby Rose) de straten van Gotham op als Batwoman. Zij is een hoogopgeleide straatvechter die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad tot een einde te brengen.


Rachel Skarsten

Skarsten zal Alice spelen. Alice is de leider van de Wonderland-bende. Soms is ze charmant en soms maniakaal, maar Alice doet er alles aan om Gotham's gevoel van veiligheid flink te ondermijnen.

Rachel Skarsten was eerder te zien in Birds of Prey. Ook speelde ze koningin Elizabeth in Reign (2013) en was ze te zien in seizoen twee van Imposters. Ook had ze een vaste rol in Lost Girl.

6401 BatwomanCW
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00