Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in pilot Batwoman

The CW werkt aan een pilot voor de serie Batwoman, het DC-dramaproject met in de hoofdrol Ruby Rose.

Meagan Tandy (Teen Wolf), Camrus Johnson (Luke Cage) en Nicole Kang (You) krijgen rollen in de pilot.

Meagan Tandy speelt Sophie Moore. Na haar opleiding aan de militaire academie is Sophie nu een particuliere beveiligingsagent en een van de meest betrouwbare beschermers van Gotham. Camrus Johnson zal Luke Fox uitbeelden. Een Dark Knight loyalist, die werkt om Wayne Tower veilig te houden in de afwezigheid van zijn baas. Nicole Kang speelt Mary Hamilton, Kate Kane's stiefzus en tegenpool. Zij leeft mee met de achtergestelde gemeenschappen van Gotham.

6997 Tandy
Meagan Tandy speelt Sophie Moore

Batwoman markeert het eerste lesbische hoofdpersonage van een live-action superheld-serie. Hoofdrolspeelster Ruby Rose is gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid. In de stad Gotham, die wanhopig op zoek is naar een redder, moet zij haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het symbool van hoop te zijn kan waarmaken.

Batwoman wordt gerealiseerd door Berlanti Productions, Warner Bros. Television en schrijver Caroline Dries. David Nutter (Game of Thrones, Arrow en The Flash (2014) is gevraagd om de pilot te gaan regisseren.

6401 BatwomanCW
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1