Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in pilot Batwoman

Meer bekend over acteurs in pilot Batwoman

The CW werkt aan een pilot voor de serie Batwoman, het DC-dramaproject met in de hoofdrol Ruby Rose.
Meagan Tandy (Teen Wolf), Camrus Johnson (Luke Cage) en Nicole Kang (You) krijgen rollen in de pilot.

Meagan Tandy speelt Sophie Moore. Na haar opleiding aan de militaire academie is Sophie nu een particuliere beveiligingsagent en een van de meest betrouwbare beschermers van Gotham. Camrus Johnson zal Luke Fox uitbeelden. Een Dark Knight loyalist, die werkt om Wayne Tower veilig te houden in de afwezigheid van zijn baas. Nicole Kang speelt Mary Hamilton, Kate Kane's stiefzus en tegenpool. Zij leeft mee met de achtergestelde gemeenschappen van Gotham. 

6997 Tandy
Meagan Tandy speelt Sophie Moore

Batwoman markeert het eerste lesbische hoofdpersonage van een live-action superheld-serie. Hoofdrolspeelster Ruby Rose is gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid. In de stad Gotham, die wanhopig op zoek is naar een redder, moet zij haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het symbool van hoop te zijn kan waarmaken.

Batwoman wordt gerealiseerd door Berlanti Productions, Warner Bros. Television en schrijver Caroline Dries. David Nutter (Game of Thrones, Arrow en The Flash (2014) is gevraagd om de pilot te gaan regisseren.

6401 BatwomanCW
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten