Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Peter Sarsgaard speelt in CBS-dramaserie Interrogation

Peter Sarsgaard, bekend van The Looming Tower, speelt de hoofdrol in de nieuwe dramaserie Interrogation van CBS.

Interrogation is een project van de Zweedse schrijver-producent Anders Weidemann en John Mankiewicz. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin een jonge man werd beschuldigd en veroordeeld voor het op brutale wijze vermoorden van zijn moeder. Elke aflevering is gestructureerd rond een verhoor dat rechtstreeks wordt afgenomen volgens de officiële dossiers van de politie, met als doel de kijker in een detective te veranderen.


Peter Sarsgaard

Peter Sarsgaard speelt in Interrogation de detective die de zaak moet onderzoeken. De eerste negen afleveringen van de serie komen in de loop van 2019 gelijktijdig beschikbaar bij CBS All Access en de definitieve seizoensfinale wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

Anders Weidemann en John Mankiewicz produceren Interrogation samen met Henrik Bastin en Melissa Aouate voor CBS TV Studios. Peter Sarsgaard was eerder ook te zien in de series The Killing, The Slap and Wormwood (2017).
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Disney+ gaat de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.
Vandaag, 10:00
Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00