Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Raised by Wolves

TNT werkt aan de nieuwe dramaserie Raised by Wolves. Er is inmiddels meer bekend over de acteurs die in de serie zullen spelen.

De serie van schrijver-showrunner Aaron Guzikowski, Scott Free en Turner's Studio T gaat over twee androïden die zijn belast met het opvoeden van menselijke kinderen op een mysterieuze planeet. Terwijl de ontluikende kolonie van mensen dreigt te worden verscheurd door religieuze verschillen, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Travis Fimmel zal een hoofdrol in de serie Raised by Wolves spelen. Andere acteurs zijn Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah en Ivy Wong.


Travis Fimmel

Fimmel speelt Marcus, een schalkse, charismatische soldaat. Marcus en zijn vrouw Sue (Niamh Algar) nemen een gevaarlijke beslissing die ze ten koste van alles geheim moeten houden. Maar nu ze in de nieuwe wereld zijn aangekomen, worstelt Marcus met de zonden van zijn verleden, zelfs als hij doorgaat met het omarmen van de moordenaarsinstincten die hem altijd in leven hielden.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2019 11:00 -
Travis Fimmel? i'm game!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00