Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Raised by Wolves

TNT werkt aan de nieuwe dramaserie Raised by Wolves. Er is inmiddels meer bekend over de acteurs die in de serie zullen spelen.

De serie van schrijver-showrunner Aaron Guzikowski, Scott Free en Turner's Studio T gaat over twee androïden die zijn belast met het opvoeden van menselijke kinderen op een mysterieuze planeet. Terwijl de ontluikende kolonie van mensen dreigt te worden verscheurd door religieuze verschillen, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Travis Fimmel zal een hoofdrol in de serie Raised by Wolves spelen. Andere acteurs zijn Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah en Ivy Wong.


Travis Fimmel

Fimmel speelt Marcus, een schalkse, charismatische soldaat. Marcus en zijn vrouw Sue (Niamh Algar) nemen een gevaarlijke beslissing die ze ten koste van alles geheim moeten houden. Maar nu ze in de nieuwe wereld zijn aangekomen, worstelt Marcus met de zonden van zijn verleden, zelfs als hij doorgaat met het omarmen van de moordenaarsinstincten die hem altijd in leven hielden.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2019 11:00 -
Travis Fimmel? i'm game!
Reageer

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00