Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in Raised by Wolves

Meer bekend over acteurs in Raised by Wolves

TNT werkt aan de nieuwe dramaserie Raised by Wolves. Er is inmiddels meer bekend over de acteurs die in de serie zullen spelen.
De serie van schrijver-showrunner Aaron Guzikowski, Scott Free en Turner's Studio T gaat over twee androïden die zijn belast met het opvoeden van menselijke kinderen op een mysterieuze planeet. Terwijl de ontluikende kolonie van mensen dreigt te worden verscheurd door religieuze verschillen, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Travis Fimmel zal een hoofdrol in de serie Raised by Wolves spelen. Andere acteurs zijn Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah en Ivy Wong. 


Travis Fimmel

Fimmel speelt Marcus, een schalkse, charismatische soldaat. Marcus en zijn vrouw Sue (Niamh Algar) nemen een gevaarlijke beslissing die ze ten koste van alles geheim moeten houden. Maar nu ze in de nieuwe wereld zijn aangekomen, worstelt Marcus met de zonden van zijn verleden, zelfs als hij doorgaat met het omarmen van de moordenaarsinstincten die hem altijd in leven hielden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 19 januari 2019, 11:00
Travis Fimmel? i'm game!
Log in om een reactie achter te laten