Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Richard Gere speelt rol in nieuwe miniserie van Apple

Richard Gere zou een hoofdrol gaan spelen in een nieuwe door Apple geproduceerde dramaserie.

De nog naamloze serie gaat over twee Amerikaanse veteranen die elkaar vinden in hun wrok tegen "egoïstische millennials" en hun verdriet om een liefde van lang geleden. De serie is gebaseerd op de Israëlische serie Bastards en zou uit acht afleveringen bestaan, laten bronnen aan The Hollywood Reporter weten.

Scenarioschrijver en producent Howard Gordon, bekend van onder meer Homeland en 24, is samen met Warren Leight (Law & Order) verantwoordelijk voor het script en de productie.


Richard Gere

In mei van dit jaar werd bekend dat de 69-jarige Gere ook een hoofdrol gaat spelen in de nieuwe BBC-serie MotherFatherSon, zijn eerste televisierol in dertig jaar.

De acteur is in die miniserie te zien als "een charismatische Amerikaanse zakenman die zich heeft opgewerkt tot eigenaar van mediabedrijven in Londen en de rest van de wereld". Zijn personage heet Max.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst