Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Henry Cavill in The Witcher

Vorig jaar werd al bekend dat Netflix bezig was met de productie van de televisieserie The Witcher.

De serie is gebaseerd op de fantasieserie met dezelfde naam van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski.

Lauren Schmidt Hissrich, bekend van Marvel's Daredevil en Marvel's The Defenders, schreef het script. Acteur Henry Cavill speelt de rol van leider Geralt van Riva in The Witcher, zo werd dinsdag bekend. Het is zijn eerste rol in een serie sinds hij Charles Brandon speelde in The Tudors.

Embed from Getty Images
Henry Cavill

The Witcher is een episch verhaal over het lot en het gezin. Geralt van Riva (Cavill), een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter zijn dan beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te werken op het steeds risicovollere continent.

Vier afleveringen van de serie worden geregisseerd door Alik Sakharov, die eerder regiewerk deed voor House of Cards en Game of Thrones. Verder nemen Alex Garcia Lopez (Luke Cage) en Charlotte Brandstrom (Outlander) elk twee afleveringen voor hun rekening.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
05 sep 2018 10:41 - 05 sep 2018 10:42
Clarke Kent / Superman ~ Geralt of Rivia
Yep, komt aardig in de buurt!

Even zonder dollen, het is een prima acteur maar absoluut niet mijn eerste keuze. Er zijn andere acteurs die absoluut beter passen bij de rol. Uiteraard ook vanwege het uiterlijk.
Reageer

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00