Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Henry Cavill in The Witcher

Hoofdrol voor Henry Cavill in The Witcher

Vorig jaar werd al bekend dat Netflix bezig was met de productie van de televisieserie The Witcher.
De serie is gebaseerd op de fantasieserie met dezelfde naam van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski.

Lauren Schmidt Hissrich, bekend van Marvel's Daredevil en Marvel's The Defenders, schreef het script. Acteur Henry Cavill speelt de rol van leider Geralt van Riva in The Witcher, zo werd dinsdag bekend. Het is zijn eerste rol in een serie sinds hij Charles Brandon speelde in The Tudors.

Embed from Getty Images
Henry Cavill

The Witcher is een episch verhaal over het lot en het gezin. Geralt van Riva (Cavill), een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter zijn dan beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te werken op het steeds risicovollere continent.

Vier afleveringen van de serie worden geregisseerd door Alik Sakharov, die eerder regiewerk deed voor House of Cards en Game of Thrones. Verder nemen Alex Garcia Lopez (Luke Cage) en Charlotte Brandstrom (Outlander) elk twee afleveringen voor hun rekening.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 5 september 2018, 10:41
Clarke Kent / Superman ~ Geralt of Rivia
Yep, komt aardig in de buurt!

Even zonder dollen, het is een prima acteur maar absoluut niet mijn eerste keuze. Er zijn andere acteurs die absoluut beter passen bij de rol. Uiteraard ook vanwege het uiterlijk.
Log in om een reactie achter te laten