Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jennifer Esposito speelt in Amazon-superheldenserie The Boys (2018)

Actrice Jennifer Esposito, bekend van NCIS, krijgt een hoofdrol in de superheldendramaserie The Boys (2018) van Amazon. Zij verschijnt in vijf afleveringen als CIA-agent Susan Raynor.

De serie is gebaseerd op een stripverhaal van Garth Ennis en Darick Robertson. The Boys (2018) speelt zich af in een wereld waar superhelden de donkere kant van hun roem omarmen. Het gaat om een ​​groep burgerwachten die informeel bekend staat als 'de jongens' die corrupte superhelden wilden neerhalen en de bereid zijn om gemene acties uit te voeren. Evan Goldberg en Seth Rogen regisseren de serie.

Embed from Getty Images
Jennifer Esposito

Naast Jennifer Esposito bestaat de cast uit Tomer Capon, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jesse T. Usher, Karen Fukuhara en Nathan Mitchell. The Boys (2018) is een project van Sony Pictures TV Studios, dat co-produceert met Amazon.

In november 2017 is al bekend gemaakt dat Amazon voor het eerste seizoen van The Boys (2018) acht afleveringen laat maken. De opnamen vinden plaats in Canada en worden in september afgerond. Wanneer de serie verschijnt bij Amazon is nog onbekend.
Vorige aflevering
The Instant White-Hot Wild
The Instant White-Hot Wild
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Boys