Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe Apple sciencefictionserie voegt castleden toe

Nieuwe Apple sciencefictionserie voegt castleden toe

Joel Kinnaman, Sarah Jones en Michael Dorman zijn toegevoegd aan de castinglijst van de nieuwe nog naamloze Apple TV sciencefictionserie.
Al op 21 december 2017 heeft MijnSerie bericht over de nieuwe Apple TV serie van Ronald D. Moore (Outlander). Pas nu kunnen wij berichten dat de nog steeds naamloze serie drie castleden heeft toegevoegd.

Embed from Getty Images
Joel Kinnaman

Joel Kinnaman, Sarah Jones en Michael Dorman gaan karakters spelen in de serie, waarover verder nog niets bekend is gemaakt behalve hun namen, die zich gaat afspelen in een alternatieve geschiedenis. In deze serie is de ruimtewedloop nooit gestopt en is de mens verder gereisd dan wij nu ooit hebben gedaan.

Embed from Getty Images
Sarah Jones

Joel Kinnaman die een hoofdrol had in Altered Carbon gaat NASA-astronaut Edward Baldwin spelen. Dorman (Patriot (2017) en Jones (The Path) zullen Gordo en Tracy Stevens, een prominent NASA-koppel gaan spelen. Apple TV moet nog aankondigen wanneer de serie in productie zal worden genomen, welke titel het gaat krijgen en welk jaar het in première zal gaan.

Embed from Getty Images
Michael Dorman
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten