Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ruby Rose krijgt hoofdrol in Batwoman-serie

Ruby Rose krijgt hoofdrol in Batwoman-serie

Ruby Rose, bekend van haar rol in Orange Is the New Black, gaat Batwoman spelen in de pilot van de gelijknamige serie over de vrouwelijke superheld die The CW gaat maken.
Voordat de serie in 2019 van start gaat, zal het personage eerst te zien zijn in een aflevering van een andere superheldenserie die de Amerikaanse zender The CW maakt, zo schrijft The Hollywood Reporter dinsdag.

The CW zendt ook de series Arrow, The Flash (2014), Supergirl, DC's Legends of Tomorrow en Black Lightning uit, die zich allemaal in hetzelfde ‘universum’ afspelen.

Embed from Getty Images
Ruby Rose

Batwoman werd in de jaren vijftig als liefje van Batman geïntroduceerd om geruchten over zijn homoseksualiteit te ontkrachten. In 2006 kwam ze opnieuw voor in de strips van DC, deze keer als de lesbische Kate Kane. De Australische Rose is zelf ook lesbisch. De makers van de serie wilden graag een lesbische actrice casten om Batwoman te spelen.

Zie ook het artikel The CW maakt pilot van Batwoman dat MijnSerie op 18 juli publiceerde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
JanWillemK 8 augustus 2018, 11:28
Ik hoop echt dat het wat gaat worden. Zelf ben ik niet bekend met deze actrice, op een aflevering van Dark Matter na, maar ze ziet er wel badass uit. Van wat ik heb gelezen is echter niet iedereen enthousiast over haar
Het is ook altijd zo'n slap gelul dat ze een lesbische actrice moeten nemen omdat Batwoman ook lesbisch is. Ze moeten iemand neerzetten waarbij ze het gevoel hebben dat het werkt.
renzoroy
renzoroy 11 augustus 2018, 13:07
Zij speelt o.a. in de films R.E.: The Final Chapter, John Wick 2 en 3 en XXX: The Return of Xander Cage.
eentje
eentje 11 augustus 2018, 12:34
Ben benieuwd.@redactie hoort het dat als ik op de link klik naar de pilot vanuot de app dat in naar de webversie ga. Artikel in de ap zelf opene. Zou prettig zijn
sarlottje
sarlottje 12 augustus 2018, 16:20
ik zou het ook willen horen!
Log in om een reactie achter te laten