Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Less Than Zero heeft hoofdrolspeler gevonden

Hulu’s nieuwe serie Less Than Zero, gebaseerd op het toegejuichte boek van Bret Easton Ellis, heeft een hoofdrolspeler gevonden.

Al in april 2018 kon MijnSerie berichten dat Hulu een nieuwe serie had besteld gebaseerd op de bestseller Less Than Zero uit 1985. Nu kunnen we vertellen dat de serie een hoofdrolspeler heeft gevonden.

Embed from Getty Images
Austin Abrams

Austin Abrams zal de rol van Clay gaan spelen. Abrams is bekend van zijn rollen in The Americans, The Walking Dead, SMILF en The Inbetweeners. Less Than Zero heeft de volgende officiële omschrijving mee gekregen: de serie speelt zich af in begin jaren tachtig in Los Angeles en is een tijdloze klassieker geworden. Deze coole en hypnotiserende roman is een rauw, krachtig portret van een verloren generatie die al op jonge leeftijd seks, drugs en onvrede heeft ervaren. Ze leven in een wereld gevormd door nonchalant nihilisme, passiviteit en te veel geld op een plaats zonder gevoel of hoop.

Clay komt thuis voor kerstvakantie van zijn universiteit en komt opnieuw in een landschap van onbeperkt voorrecht en absolute morele entropie, waar iedereen in een Porsche rijdt, dineert bij Spago en bergen cocaïne snuift. Hij probeert gevoelens voor zijn vriendin, Blair, en voor zijn beste vriend van de middelbare school, Julian, te vernieuwen, die vecht tegen de heroïne. Clay's vakantie verandert in een duizelingwekkende spiraal van wanhoop die hem meeneemt in de meedogenloze feesten in blitse herenhuizen, louche bars en ondergrondse rockclubs en ook in de zelfkant van L.A. in de nacht.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00