Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Christina Applegate krijgt hoofdrol in komedieserie Dead to Me

Netflix heeft de internationale rechten van de komedieserie Dead to Me, geproduceerd door CBS Television Studios en Gary Sanchez Productions.

De serie bestaat uit 10 afleveringen en is een duistere komedie over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim, zo heeft MijnSerie in april gemeld.

Christina Applegate heeft de hoofdrol in de komedieserie, werd zojuist bekend. Het is de eerste keer in zes jaar dat Applegate op televisie te zien is. De laatste serie waarin ze een vaste rol in had, was Up All Night, dat in 2012 na anderhalf seizoen van de buis werd gehaald.

Embed from Getty Images
Christina Applegate

Liz Feldman schreef het script en is tevens showrunner. Dit is de eerste Netflix-serie die Feldman maakt. Eerder werkte ze voor NBC en maakte One Big Happy. Tevens schreef ze teksten voor 2 Broke Girls en The Ellen DeGeneres Show.

De executive producers zijn Will Ferrell en Adam McKay (LA to Vegas). Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de komedieserie te zien zal zijn.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst