Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jodie Foster mogelijk in pilot Y: The Last Man

FX heeft een paar maanden geleden het groene licht gegeven voor een pilot-aflevering van Y: The Last Man, een televisieserie gebaseerd op Brian K. Vaughans graphic novel-reeks Y: The Last Man.

De serie gaat over een jonge amateur-dief genaamd Yorick Brown en zijn aapje Ampersand, de laatste twee mannelijke schepsels op onze planeet. Een virus heeft veroorzaakt dat alle zoogdieren met het Y-chromosoom, inclusief embryo's en sperma, zijn uitgestorven. Afgezien van Yorick en Ampersand dus. De overlevende vrouwen proberen nu om te gaan met het verlies van de mannen om hen heen.

Showrunner Michael Green leidt samen met Aida Mashaka Croal de pilot van de serie, met regisseur Melina Matsoukas. De opnames van de pilot moeten eind juli van start gaan.

Embed from Getty Images
Jodie Foster

Oscar-winnares Jodie Foster is in onderhandeling om mee te spelen in de pilot, zo meldt That Hashtag Show. Zij zou de rol van Jennifer Brown gaan spelen, de moeder van Yorick. Jennifer is in de comics een congresvrouw uit Ohio, die in de regering een grote rol speelt. Haar besluiten hebben grote invloed op de toekomst van de mensheid.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst