Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Cast Vlaamse versie De Luizenmoeder krijgt vorm

Het succes van de Nederlandse televisieserie De Luizenmoeder is ook in België niet onopgemerkt voorbijgegaan.

De Vlaamse productiemaatschappij Lecter Media kan de zwartgallige, ironische Hollandse humor wel waarderen en heeft de rechten voor een remake gekocht.

De Vlaamse versie van De Luizenmoeder, die door VTM wordt uitgezonden, begint langzaam vorm te krijgen. Actrice Lynn van Royen, die recent voor haar rol in Beau Séjour gelauwerd werd als beste actrice op het Festival de Télévision de Monte Carlo, zal de luizenmoeder gaan spelen in de serie.

Embed from Getty Images
Tom Audenaert

Naast Van Royen staat inmiddels ook al vast dat Tom Audenaert (Als De Dijken Breken) de directeur speelt, Els Dottermans (Gevoel voor tumor) kruipt in de huid van de juf en Elise Bundervoet (David) speelt ook mee in de VTM-remake waarvan de opnamen starten tijdens de komende zomermaanden.

De Luizenmoeder, met Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, trok in Nederland erg veel kijkers. De laatste aflevering was goed voor 2,4 miljoen. Een succes dat ze bij NPO 3, waar de serie werd uitgezonden, nog nooit eerder hebben meegemaakt.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst