Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rick Paul van Mulligen heeft rol in HBO-serie

De Nederlandse acteur Rick Paul van Mulligen, vooral bekend van zijn rol in de NPO-serie A'DAM - E.V.A., gaat acteren in de nieuwe achtdelige internationale serie Grisse voor HBO Azië.

De opnames van Grisse vinden grotendeels plaats in Indonesië en zijn deze week begonnen, maken HBO en zijn agent bekend.

Grisse speelt zich af in de 19e eeuw in Nederlands-Indië. De serie gaat over rebellen die in opstand zijn gekomen tegen een sadistische gouverneur. De groep krijgt vervolgens plotseling de controle over het garnizoensstadje Grisse. De cast bestaat uit een groot aantal internationale acteurs. Er zitten twee Nederlanders in de serie: Van Mulligen en Tom de Jong (Medisch Centrum West).

Het is de bedoeling dat Grisse dit najaar in première gaat op HBO Azië. Het is nog niet duidelijk of de serie ook in Nederland te zien zal zijn bij Ziggo, die de programma's van HBO in Nederland vertoont.

Van Mulligen speelde drie seizoenen lang de homoseksuele vriend van Adam en Eva in A'DAM - E.V.A..
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1