Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rick Paul van Mulligen heeft rol in HBO-serie

De Nederlandse acteur Rick Paul van Mulligen, vooral bekend van zijn rol in de NPO-serie A'DAM - E.V.A., gaat acteren in de nieuwe achtdelige internationale serie Grisse voor HBO Azië.

De opnames van Grisse vinden grotendeels plaats in Indonesië en zijn deze week begonnen, maken HBO en zijn agent bekend.

Grisse speelt zich af in de 19e eeuw in Nederlands-Indië. De serie gaat over rebellen die in opstand zijn gekomen tegen een sadistische gouverneur. De groep krijgt vervolgens plotseling de controle over het garnizoensstadje Grisse. De cast bestaat uit een groot aantal internationale acteurs. Er zitten twee Nederlanders in de serie: Van Mulligen en Tom de Jong (Medisch Centrum West).

Het is de bedoeling dat Grisse dit najaar in première gaat op HBO Azië. Het is nog niet duidelijk of de serie ook in Nederland te zien zal zijn bij Ziggo, die de programma's van HBO in Nederland vertoont.

Van Mulligen speelde drie seizoenen lang de homoseksuele vriend van Adam en Eva in A'DAM - E.V.A..
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2