Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bianca Krijgsman speelt Holleeders moeder in dramaserie Judas

Bianca Krijgsman speelt Holleeders moeder in dramaserie Judas

Actrice Bianca Krijgsman speelt Stien Leipoldt , de moeder van moordverdachte Willem Holleeder, in de dramaserie naar Astrid Holleeders bestseller Judas. De reeks wordt door RTL gemaakt voor het video on demand-platform Videoland.
Krijgsman was onlangs te zien in de serie De Luizenmoeder op NPO 3. De 49-jarige actrice was daarvoor vooral bekend van het cabaretduo Plien en Bianca, samen met Plien van Bennekom. De twee werken momenteel aan een nieuwe theatervoorstelling die vanaf volgend jaar te zien is.

Embed from Getty Images
Bianca Krijgsman

RTL wil Krijgsmans aandeel in de dramaserie Judas nog niet officieel bevestigen. "Wij gaan niet in op namen", aldus een woordvoerder tegenover het AD.

Het nieuws over de komst van de serie lekte uit toen actrice Marit van Bohemen uit de rechtbank werd gezet tijdens het Holleeder-proces. Zij maakte tijdens de zitting een geluidsopname van 30 seconden, om 'beter in haar rol te kunnen komen'. Dit was echter tegen de regels en de rechter vond het 'strikt onwenselijk'.

5003 Judas

Astrid Holleeder, de zus van de beruchte crimineel Willem, beschreef in 2016 in het boek Judas in 576 pagina's haar leven. De rode draad in het beklemmende relaas: hoe ze besloot te getuigen tegen haar oudere broer en welke gevolgen dat had voor haar dagelijks leven.

Zie ook het bericht Serie over boek Judas in de maak voor Videoland dat MijnSerie in februari publiceerde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten