Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen hoofdrol voor George Clooney in miniserie Catch-22

George Clooney gaat een andere rol spelen in de nieuwe Hulu-miniserie Catch-22. Clooney regisseert en produceert de serie, en houdt hierdoor te weinig tijd over om de hoofdrol te spelen.

Friday Night Lights-acteur Kyle Chandler neemt de rol van de acteur over, meldt The Hollywood Reporter. Clooney zal alsnog in de serie te zien zijn, maar dan in een bijrol. De serie bestaat uit zes afleveringen en is afgeleid van het boek Catch-22, dat in 1961 geschreven is door Joseph Heller.

Embed from Getty Images
George Clooney

Het verhaal speelt zich af in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog en richt zich op gezagvoerder John Yossarian (gespeeld door Girls-acteur Christopher Abbott), een bombardeur van de Amerikaanse luchtmacht. Chandler neemt de rol van kolonel Cathcart op zich. In 1970 werd er al een film gemaakt van Catch-22. Clooney gaat nu de rol spelen van commandeur Scheisskopf.

De opnames zijn inmiddels van start gegaan. De serie wordt gemaakt door Paramount TV en Anonymous Content.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00