Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen hoofdrol voor George Clooney in miniserie Catch-22

George Clooney gaat een andere rol spelen in de nieuwe Hulu-miniserie Catch-22. Clooney regisseert en produceert de serie, en houdt hierdoor te weinig tijd over om de hoofdrol te spelen.

Friday Night Lights-acteur Kyle Chandler neemt de rol van de acteur over, meldt The Hollywood Reporter. Clooney zal alsnog in de serie te zien zijn, maar dan in een bijrol. De serie bestaat uit zes afleveringen en is afgeleid van het boek Catch-22, dat in 1961 geschreven is door Joseph Heller.

Embed from Getty Images
George Clooney

Het verhaal speelt zich af in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog en richt zich op gezagvoerder John Yossarian (gespeeld door Girls-acteur Christopher Abbott), een bombardeur van de Amerikaanse luchtmacht. Chandler neemt de rol van kolonel Cathcart op zich. In 1970 werd er al een film gemaakt van Catch-22. Clooney gaat nu de rol spelen van commandeur Scheisskopf.

De opnames zijn inmiddels van start gegaan. De serie wordt gemaakt door Paramount TV en Anonymous Content.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00