Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen hoofdrol voor George Clooney in miniserie Catch-22

George Clooney gaat een andere rol spelen in de nieuwe Hulu-miniserie Catch-22. Clooney regisseert en produceert de serie, en houdt hierdoor te weinig tijd over om de hoofdrol te spelen.

Friday Night Lights-acteur Kyle Chandler neemt de rol van de acteur over, meldt The Hollywood Reporter. Clooney zal alsnog in de serie te zien zijn, maar dan in een bijrol. De serie bestaat uit zes afleveringen en is afgeleid van het boek Catch-22, dat in 1961 geschreven is door Joseph Heller.

Embed from Getty Images
George Clooney

Het verhaal speelt zich af in Italiƫ tijdens de Tweede Wereldoorlog en richt zich op gezagvoerder John Yossarian (gespeeld door Girls-acteur Christopher Abbott), een bombardeur van de Amerikaanse luchtmacht. Chandler neemt de rol van kolonel Cathcart op zich. In 1970 werd er al een film gemaakt van Catch-22. Clooney gaat nu de rol spelen van commandeur Scheisskopf.

De opnames zijn inmiddels van start gegaan. De serie wordt gemaakt door Paramount TV en Anonymous Content.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Equalizer. Het is een reboot van de klassieke serie. Queen Latifah krijgt de hoofdrol in de pilot.
Vandaag, 14:30
NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00