Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Purge vindt hoofdrolspelers

Al in het weekoverzicht 14-2017 liet MijnSerie weten dat er een nieuwe serie aan zat te komen gebaseerd op de film The Purge, nu is er eindelijk meer nieuws bekend gemaakt.

USA Network en Syfy hebben eindelijk meer details bekend gemaakt over de nieuwe serie The Purge. Deze serie, gebaseerd op de gelijknamige filmfranchise, heeft twee hoofdrolspelers gevonden.

Gabriel Chavarria (East Los High) gaat Miguel spelen. Hij is een Amerikaanse marinier die een nobele missie heeft. Nadat hij een kritische brief krijgt van zijn kleine zus, keert hij op Purge Night terug naar zijn thuisstadje, helemaal erop voorbereid om het meedogenloze geweld tegemoet te treden en zijn familie te beschermen.

Jessica Garza (Six) zal in de huid kruipen van Penelope. Een personage dat heeft toegezegd zichzelf op te offeren voor de charismatische leider van een cultus waar ze deel van uitmaakt. Maar haar vertrouwen in hem komt op het spel te staan als ze de gruwelijke realiteit van de Purge ziet.

De nieuwe serie gaat volgens schrijver en regisseur James DeMonaco (Crash) draaien om de 364 dagen waarin er geen Purge plaatsvindt. Het eerste seizoen heeft een bestelling gekregen van tien afleveringen en showrunner van de serie is Thomas Kelly (The Get Down).

De film speelt zich af in het jaar 2022 waarin de Verenigde Staten een oplossing lijken te hebben gevonden om criminaliteit tegen te gaan: op één dag in het jaar (21 maart) zijn alle misdaden tussen 19.00 en 7.00 uur toegestaan. Inmiddels zijn er drie vervolgfilms gemaakt, waarvan één diende als prequel.

Ga jij kijken naar de horrorserie The Purge?


Embed from Getty Images Gabriel Chavarria
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten