Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Umbrella Academy heeft eerste castlid aangekondigd

De nieuwe Netflix-serie The Umbrella Academy heeft Ellen Page als eerste castlid aangekondigd.

Ellen Page, bekend van onder andere ReGenisis en Trailer Park Boys, is de eerste acteur die aan de castinglijst is toegevoegd. De serie The Umbrella Academy is een adaptatie van de graphic novels van Gerards Way, die ook zal optreden als co-uitvoerend producent, en Gabriel Bá.

Het verhaal van The Umbrella Academy volgt een van elkaar vervreemde familie van superhelden, Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus and Number Five, die noodgedwongen moeten samenkomen om de dood van hun vader te onderzoeken. Page gaat Vanya spelen, het enige kind zonder speciale krachten en daardoor het zwarte schaap van de familie.

De pilot voor The Umbrella Academy is geschreven door Jeremy Slater (The Exorcist), Steve Blackman (Legion) is aangesteld als showrunner en uitvoerend producent, samen met uitvoerend producenten van Bluegrass Television, Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment.

Al eerder werd er geprobeerd om een film van de gelijknamige comic te maken door Universal. Het is de bedoeling dat de televisieserie in 2018 op Netflix in première gaat.

Is Page een reden om naar een serie te kijken?


Embed from Getty Images
Ellen Page
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst