Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Umbrella Academy heeft eerste castlid aangekondigd

De nieuwe Netflix-serie The Umbrella Academy heeft Ellen Page als eerste castlid aangekondigd.

Ellen Page, bekend van onder andere ReGenisis en Trailer Park Boys, is de eerste acteur die aan de castinglijst is toegevoegd. De serie The Umbrella Academy is een adaptatie van de graphic novels van Gerards Way, die ook zal optreden als co-uitvoerend producent, en Gabriel Bá.

Het verhaal van The Umbrella Academy volgt een van elkaar vervreemde familie van superhelden, Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus and Number Five, die noodgedwongen moeten samenkomen om de dood van hun vader te onderzoeken. Page gaat Vanya spelen, het enige kind zonder speciale krachten en daardoor het zwarte schaap van de familie.

De pilot voor The Umbrella Academy is geschreven door Jeremy Slater (The Exorcist), Steve Blackman (Legion) is aangesteld als showrunner en uitvoerend producent, samen met uitvoerend producenten van Bluegrass Television, Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment.

Al eerder werd er geprobeerd om een film van de gelijknamige comic te maken door Universal. Het is de bedoeling dat de televisieserie in 2018 op Netflix in première gaat.

Is Page een reden om naar een serie te kijken?


Embed from Getty Images
Ellen Page
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00