Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Barry Atsma te zien in The Split

Barry Atsma te zien in The Split

Steeds meer Nederlandse acteurs zijn te zien in buitenlandse series. Dit keer maakt Barry Atsma de overstap naar de BBC.

In de nieuwe BBC-serie The Split, dat gaat over advocaten die zich voornamelijk bezighouden met echtscheidingen, krijgt Barry Atsma een vaste rol. Atsma speelt Christie, de senior partner van een groot advocatenkantoor.

Barry Atsma is blij met zijn rol. Hij vertelde aan RTL: “De scripts zijn zeldzaam goed. Het is hoogwaardig drama met een komisch randje, vol herkenbare situaties. Je probeert je leven in goede banen te leiden, maar de chaos van de liefde kan soms heel verwarrend toeslaan.” Het is niet de eerste keer dat Atsma een uitstapje maakt over de Nederlandse grens. Eerder was hij te zien in series als Tatau, Episodes en Alles muss raus – Eine Familie rechnet ab. Atsma noemde zijn nieuwe rol een pittige uitdaging: “Ik heb het afgelopen jaar veel op Duitse sets gestaan. Het schakelen naar het Engels is best een uitdaging."

In The Split zullen ook onder andere Fiona Button, Stephen Mangan, Deborah Findlay en Nicola Walker te zien zijn. De serie The Split krijgt zes afleveringen en wordt geschreven door Abi Morgan (The Hour). In 2018 zal The Split in première gaan bij de BBC. Of de Britse serie ook in Nederland zal worden uitgezonden, is niet bekend.

Ga jij naar The Split kijken?


Embed from Getty ImagesBarry Atsma
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 20 september 2017, 09:23
Deze reactie is verwijderd.
anonymous
anonymous 20 september 2017, 10:10
Atsma gaat nu voor mij dus de Britse series verpesten. Kan die kerel het niet gewoon bij de Nederlandse pulpseries/films houden?
anonymous
anonymous 20 september 2017, 11:04
Ik ken hem niet, maar de BBC heeft goede series/films. Ik ga het zeker bekijken.
Spyro
Spyro 20 september 2017, 22:21
Ben benieuwd
anonymous
anonymous 29 september 2017, 00:33
Ben nieuwsgierig, ga zeker kijken als het lukt ;)
Log in om een reactie achter te laten