Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Cast bekend van nieuwe serie Soof: een nieuw begin

Soof: een nieuw begin gaat verder waar de tweede bioscoopfilm Soof 2 is geëindigd.

Deze week zijn de opnames begonnen van de nieuwe RTL- en Videoland-serie Soof: een nieuw begin. De cast is bekend, er is alleen nog niet bekend gemaakt wanneer de serie in première gaat. Uit de films zullen Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terugkeren in de serie. Lobke de Boer wordt vervangen door Roos Dickmann (Als de Dijken Breken) als de dochter van Soof Sasha.

Elise Schaap (Familie Kruys), Barbara Sloesen (Goede Tijden, Slechte Tijden), Gustav Borreman (Penoza) en Peter Vandemeulebroecke zijn toegevoegd aan de cast. Schaap zal de rol gaan spelen van Josine, de bouwkundige die gaat helpen bij het splitsen van het huis. Sloesen gaat Joy spelen, de nieuwe keukenhulp in het restaurant van Soof. Borreman wordt de overbuurman van Soof en Vandemeulebroecke zal in de huid kruipen van Didier, een charmante vlogger en influencer.

De serie Soof: een nieuw begin gaat verder waar Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen man-cave (lees schuur) onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk op zolder bij Soof en de kinderen in. Dit lijkt in eerste instantie best wel een goede regeling. Niet alleen voor de kinderen, ook Soof ziet wel voordelen van weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van ‘living divorced together’ {vrij vertaald: samenleven na een scheiding} toch wel leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen.

Heb jij beide bioscoopfilms gezien? Ga je kijken naar de serie Soof: een nieuw begin?


Cast Soof

Foto: ANP
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00