Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Briana Middleton gecast in Neuromancer van Apple TV+

Briana Middleton gecast in Neuromancer van Apple TV+

Briana Middleton is gecast in Neuromancer, het nieuwe sciencefictiondrama van Apple TV+ gebaseerd op de bekroonde roman van William Gibson.
Neuromancer is gemaakt voor televisie door Graham Roland en JD Dillard en volgt een beschadigde, topklasse superhacker genaamd Case (Callum Turner) die in een web van digitale spionage en misdaad met een hoge inzet terecht komt met zijn partner Molly (Middleton, foto onder), met als doel een bedrijfsdynastie met onnoemelijke geheimen te overvallen.Neuromancer is een coproductie van Skydance Television, Anonymous Content en Apple Studios en wordt ook geproduceerd door Drake's DreamCrew Entertainment. Roland is de showrunner en Dillard regisseert de eerste aflevering.

Roland en Dillard produceren samen met David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance Television; Anonymous Content; Drake, Adel 'Future' Nur en Jason Shrier voor DreamCrew Entertainment; Zack Hayden en Gibson.

Neuromancer is Middletons laatste samenwerking met Apple TV+ na haar hoofdrol in Sharper van Apple Original Films en haar casting als hoofdrolspeler in de spraakmakende serie Metropolis van Sam Esmail, die uiteindelijk niet doorging.

Neuromancer, de debuutroman van William Gibson, is een uitblinker in het cyberpunkgenre en werd bekroond met de Nebula Award, de Philip K. Dick Award en de Hugo Award. Het was het eerste boek in de Sprawl-trilogie en werd gevolgd door Count Zero en Mona Lisa Overdrive.

Middleton, die ook de film The Tender Bar van George Clooney op haar naam heeft staan is gecast als de vrouwelijke hoofdrolspeelster in de voorgestelde Beauty and the Beast prequelserie van Disney+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten