Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Twee bekende filmactrices zijn gecast voor Hulu-drama All's Fair van Ryan Murphy

Twee bekende filmactrices zijn gecast voor Hulu-drama All's Fair van Ryan Murphy

Niet één, maar liefst twee grote namen zijn gecast voor de nieuwe Hulu-serie All's Fair.
Halle Berry en Glenn Close zijn toegevoegd aan de ensemblecast van Hulu's All's Fair, een nieuwe juridische serie van Ryan Murphy en Kim Kardashian. Alle vier zijn ze uitvoerend producent.

De serie wordt door Murphy omschreven als "een hoogwaardige, glossy en sexy procedurele serie voor volwassenen".

15660 Halle Berry en Glenn Close

Berry (foto onder, links) en Close (foto onder, rechts) spelen de hoofdrollen tegenover Kardashian, die samenwerken bij een advocatenkantoor voor alleen vrouwen in het juridische drama, geschreven door Jon Robin Baitz, schrijver van Murphy's Feud: Capote Vs. The Swans, en Joe Baken. Informatie over de rollen van Berry en Close is nog niet bekend.

All's Fair is de eerste serie voor Murphy onder zijn nieuwe deal bij Disney, met 20th Television, onderdeel van Disney TV Studios, producerend in samenwerking met Ryan Murphy Television.

Jon Robin Baitz, Joe Baken, Jamie Pachino, Laura Greene en Richard Levine produceren samen met Murphy, Kardashian, Berry en haar producerende partner Holly Jeter via hun productiebedrijf HalleHolly en Close via haar Trillium Productions. Kris Jenner, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun en Scott Robertson zijn ook uitvoerend producent. Murphy zal ook regisseren.

Berry is een Academy Award-winnende actrice die Oscar-goud in ontvangst nam voor haar optreden in Monster's Ball (2001) en de eerste en enige Afro-Amerikaanse vrouw werd die de onderscheiding kreeg in de categorie Beste Actrice. Ze won ook een Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Movie in 2000 voor haar vertolking van het titulaire personage in HBO's Introducing Dorothy Dandridge.

Daarnaast is Berry bekend van haar rol als Ororo Munroe oftewel Storm in de X-Men filmserie en overige filmrollen als Swordfish, de James Bond-film Die Another Day, Kingsman: The Golden Circle, John Wick 3: Parabellum en Moonfall; en speelde zij op televisiegebied in de sciencefictionserie Extant van CBS.

Close is acht keer genomineerd voor een Academy Award en maakte haar speelfilmdebuut in The World According to Garp van George Roy Hill. Voor haar vertolking van Jenny Fields in die film verdiende ze haar eerste Oscarnominatie. Daarna werd ze genomineerd door de Academy of Motion Picture Arts and Science voor haar werk in The Big Chill, The Natural, Fatal Attraction, Stephen Frears' Dangerous Liaisons, Albert Nobbs, The Wife en Hillbilly Elegy.

Ze is genomineerd voor 14 Emmy Awards waaronder drie overwinningen: twee keer (2008, 2009) voor het vertolken van advocate Patty Hewes in Damages en NBC's televisiefilm Serving In Silence: The Margarethe Cammermeyer Story. Close heeft in haar carrière nog veel meer onderscheidingen gekregen, waaronder drie Tony Award overwinningen.

Close was onlangs te zien in The New Look van Apple TV+ en speelde een hoofdrol in seizoen twee van de spionage-thrillerserie Tehran van Apple TV+ en in de Apple Original-film Swan Song uit 2021 met Mahershala Ali van regisseur Benjamin Cleary.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten