Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Lorraine Toussaint toegevoegd aan cast van The Better Sister

Lorraine Toussaint toegevoegd aan cast van The Better Sister

Lorraine Toussaint is gecast in een vaste rol tegenover Jessica Biel en Elizabeth Banks in Prime Video's thrillerserie The Better Sister.
De serie is gebaseerd op de roman van Alafair Burke en afkomstig van Tomorrow Studios, dat gaat coproduceren met Amazon MGM Studios.

The Better Sister gaat over de verschrikkelijke dingen die zussen uit elkaar drijven en ze uiteindelijk weer bij elkaar brengen.

Biel leidt de cast als Chloe, die zich door de wereld beweegt met haar knappe advocaat Adam en tienerzoon Ethan aan haar zijde, terwijl haar vervreemde zus Nicky (Banks) worstelt om clean te blijven en de eindjes aan elkaar moet knopen. Wanneer Adam op brute wijze wordt vermoord, stuurt de hoofdverdachte schokgolven door de familie en legt lang verborgen geheimen bloot.Toussaint (foto) speelt Catherine Lancaster. Als Chloe's mentor en baas en grande dame van publicatie, die koninginnen kan maken van de vrouwen in New York City, denkt Catherine altijd aan de lange termijn.

Corey Stoll, Bobby Naderi, Maxwell Acee Donovan, Kim Dickens, Gabriel Sloyer, Matthew Modine en Gloria Reuben spelen ook mee.

Olivia Milch, die de pilot schreef, en Regina Corrado zijn de uitvoerende producenten en showrunners. Craig Gillespie zal de serie regisseren en samen met Annie Marter produceren via Fortunate Jack Productions.

Naast Milch en Corrado zijn Marty Adelstein, Becky Clements en Alissa Bachner uitvoerend producenten via Tomorrow Studios, een samenwerking met ITV Studios, evenals Banks, Biel en Michelle Purple. Auteur Burke is aangesteld als adviseur.

Toussaint speelt momenteel ook tegenover Queen Latifah in The Equalizer van CBS, dat zijn vijfde seizoen ingaat. Dankzij een ongekende overeenkomst tussen Amazon, ITV en CBS kan Toussaint de vaste rol in The Better Sister op zich nemen.

Haar andere televisierollen bevatten onder andere Your Honor (US) van Showtime, Into the Badlands van AMC, Rosewood van Fox en Orange Is the New Black van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten