Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paul Giamatti gaat rol spelen in Star Trek: Starfleet Academy

Paul Giamatti gaat rol spelen in Star Trek: Starfleet Academy

Paul Giamatti is toegevoegd aan de cast van Star Trek: Starfleet Academy in een terugkerende rol.
Hij speelt de schurk van het eerste seizoen, een man met een onheilspellend verleden dat verbonden is met een van onze cadetten.

"Soms heb je het geluk om te ontdekken dat een van de grootste acteurs ter wereld ook een enorme Star Trek-fan is, en Paul ontmoeten was een van die wonderbaarlijke momenten voor ons. Het pure plezier waarmee hij zich op Starfleet Academy stortte, wordt alleen maar overtroffen door de dankbaarheid die we voelen als hij zich bij onze ongelooflijke cast voegt," deelden co-showrunners en uitvoerende producenten Alex Kurtzman en Noga Landau in een gezamenlijke verklaring.Giamatti (foto) voegt zich bij de eerder aangekondigde Holly Hunter, die in de serie de hoofdrol zal spelen als de kapitein en kanselier van Starfleet Academy. De productie van de serie begint later deze zomer.

Star Trek: Starfleet Academy volgt een jonge groep cadetten die samenkomen om een gemeenschappelijke droom van hoop en optimisme na te streven. Onder de waakzame en veeleisende ogen van hun instructeurs ontdekken ze wat er nodig is om Starfleet-officier te worden terwijl ze opbloeiende vriendschappen, explosieve rivaliteiten, eerste liefdes en een nieuwe vijand die zowel de academie als de Federatie zelf bedreigt, doorkruisen.

Alex Kurtzman en Noga Landau fungeren als co-showrunners en uitvoerend producenten van de serie naast de uitvoerend producenten Gaia Violo, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa en John Weber. De eerste aflevering van de serie is geschreven door Gaia Violo.

Star Trek: Starfleet Academy wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment en wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Giamatti speelde de rol van Chuck Roades in Billions van Showtime en was vorig jaar ook te zien in de Spaanse horrorserie 30 Monedas/30 Coins van HBO Europe. Hij is ook gecast in een nieuwe televisieserie van Eli Roth, Hostel.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten