Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dexter: Original Sin voegt vier acteurs toe in bekende rollen

Dexter: Original Sin voegt vier acteurs toe in bekende rollen

Dexter: Original Sin heeft vier nieuwe vaste castleden toegevoegd aan de eerder aangekondigde Patrick Gibson.
Gibson neemt de rol over van de titulaire seriemoordenaar (in zijn jonge jaren) die beroemd is geworden door Michael C. Hall in Showtime's Dexter.

15516 James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu en Reno Wilson

Terwijl de productie van start is gegaan in Miami met Clyde Phillips aan het roer, zijn James Martinez, Christina Milian en Alex Shimizu (foto, van links naar rechts) bij de serie gekomen om jongere versies van originele personages te vertolken.

Martinez speelt Angel Batista (oorspronkelijk vertolkt door David Zayas), een opkomende rechercheur bij moordzaken die met zijn hart leidt, Milian speelt Maria LaGuerta (origineel: Luna Lauren Velez), de eerste vrouwelijke rechercheur bij moordzaken in Miami Metro en Shimizu speelt Vince Masuka (origineel: C.S. Lee), een forensisch analist die zijn expertise graag deelt en graag de baas speelt over zijn nieuwe stagiair, Dexter Morgan.

Reno Wilson (foto, uiterst rechts) voegt zich ook bij de cast als een nieuw personage, Bobby Watt, de oude partner en vertrouweling van de geadopteerde vader van Dexter, die wordt gespeeld door Christian Slater in Dexter: Original Sin.

De tiendelige originele dramaserie van Paramount+ in samenwerking met Showtime volgt Dexter (Gibson) in 1991 in Miami, een student in opleiding tot seriemoordenaar.

Wanneer zijn bloeddorstige driften niet langer genegeerd kunnen worden, vindt Dexter troost en begrip bij Harry. Als zijn enige vertrouweling leert hij Dexter een code die is ontworpen om hem te helpen mensen te vinden en te doden die het verdienen om te sterven - en dat alles terwijl hij vermijdt gepakt te worden door de politie. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij een forensische stage begint bij het Miami Metro Police Department.

Molly Brown speelt de rol van een jonge Debra Morgan (origineel: Jennifer Carpenter), de zus van Dexter.

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door Clyde Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Scott Reynolds is ook uitvoerend producent naast Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez, Lilly Burns en Robert Lloyd Lewis produceert. Michael Lehmann fungeert als uitvoerend regisseur.

Martinez was te zien in Hulu's Love, Victor en Wolf Pack van Paramount+. In het verleden speelde hij onder andere in Netflix's House of Cards (2013) en One Day at a Time (2017), Tell Me a Story (2018) van CBS All Access, Queen of the South van USA Network en Aquarius van NBC.

Milian's eerdere serierollen zijn onder andere Step Up: High Water van YouTube Red/Starz, Soundtrack van Netflix, The Oath van Crackle, Family Guy en Grandfathered van Fox, om er een paar te noemen.

Shimizu is vooral bekend van zijn terugkerende rol in de NBC-serie The Blacklist en zal te zien zijn in Taika Waititi's aankomende serie Interior Chinatown. Andere bekende serierollen zijn in The Terror van AMC; en S.W.A.T. (2017) en Person of Interest van CBS.

Wilson maakte zijn televisiedebuut in The Cosby Show van NBC en speelde sindsdien in een groot aantal televisieseries, waaronder Good Girls van NBC, Mike & Molly van CBS, de miniserie Fatal Attraction van Paramount+ en Bel-Air van Peacock.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten