Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Steve Zahn speelt samen met Glen Powell in Chad Powers Hulu-comedyserie

Steve Zahn speelt samen met Glen Powell in Chad Powers Hulu-comedyserie

Steve Zahn speelt de hoofdrol tegenover Glen Powell in Chad Powers, Hulu's aankomende comedyserie gebaseerd op een Eli Manning sketch die werd uitgezonden op ESPN+.
De serie is bedacht en geproduceerd door Powell en Michael Waldron en volgt een populaire quarterback (Powell) wiens carrière op college eindigt na slecht gedrag. Hij vermomt zich dan als de getalenteerde en sympathieke Chad Powers, die terecht komt in een worstelend Southern football team.Zahn (foto) speelt Jake Hudson, de charismatische hoofdcoach van het universiteit football programma. Hij staat op het punt om ontslagen te worden als het getalenteerde buitenbeentje Chad Powers (Powell) langskomt - en met hem, een laatste kans op glorie.

Manning is uitvoerend producent samen met Peyton Manning van Omaha Productions, Jamie Horowitz, Ben Brown en ESPN. Waldron, die het script van de pilot schreef, en Adam Fasullo produceren voor Anomaly Pictures terwijl Powell uitvoerend produceert onder zijn productieco-banner Brainstorm.

Zahn was onlangs te zien in een terugkerende rol in HBO's The Righteous Gemstones. Hij speelde ook tegenover Jessica Chastain en Michael Shannon in de gelimiteerde Showtime-serie George & Tammy en maakte deel uit van de cast van het eerste seizoen van HBO's The White Lotus, waarmee hij een Emmy-nominatie voor Beste bijrol verdiende.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten