Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

David Tennant en Lars Mikkelsen toegevoegd aan cast Star Wars-serie Ahsoka

Acteurs David Tennant (Doctor Who) en Lars Mikkelsen (House of Cards (2013)) hebben zich aangesloten bij de aankomende serie Ahsoka van Lucasfilm.

Het nieuws werd afgelopen zaterdag bevestigd op het podium van Star Wars Celebration in Londen, waar makers van de serie Dave Filoni en Jon Favreau verschenen naast hoofdrolspeelster Rosario Dawson.

"Je móet hem hebben. Hij laat het werken," zei Filoni over Tennant.Tennant (foto), vooral bekend als Doctor Who, zal in de serie het droidpersonage Huyang spelen. Hij deed de stem voor het personage eerder in Filoni's geanimeerde versie van de serie en won een Daytime Emmy voor zijn werk in de serie. Tennant is ook bekend van zijn rollen uit Marvel's Jessica Jones, Broadchurch en Good Omens.

Later tijdens het panel deelden Filoni en Favreau nieuwe beelden van de serie die ook onthulden dat Lars Mikkelsen (House of Cards (2013)) terugkeert naar het Star Wars-universum om Admiraal Thrawn te spelen in Ahsoka.Mikkelsen (foto) verleende zijn stem aan Thrawn in de animatieserie Star Wars Rebels. Mikkelsen verscheen later op het podium met de cast om zijn rol te delen. Hij speelde ook in series als Forbrydelsen/The Killing, Borgen, Sherlock, The Witcher en de Italiaanse serie Diavoli/Devils.

"Het is geweldig," zei hij, toen hem werd gevraagd hoe het voelt om terug te keren naar Star Wars.

De line-up van regisseurs die aan de serie gaan werken werd vanochtend in Londen onthuld. Filoni zal samen met Steph Green (The Book of Boba Fett), Peter Ramsey (The Mandalorian), Jennifer Getzinger (Mad Men), Geeta Patel (House of the Dragon) en Rick Famuyiwa (The Mandalorian) afleveringen maken.

Disney onthulde afgelopen vrijdag de eerste trailer voor Ahsoka tijdens de Lucasfilm Studios Showcase op de Star Wars Celebration. Dezelfde teaser werd zaterdag vertoond met een paar extra toegevoegde scènes. De studio gaf ook een reeks updates vrij, waaronder een brede releasedatum voor de serie: Augustus 2023.

Ahsoka is Disney+'s spin-offserie van de hitserie The Mandalorian. Rosario Dawson schittert als de titulaire Ahsoka Tano. Dawson was aanwezig op Star Wars Celebration, samen met andere castleden en onder anderen Jude Law, die een andere spin-off leidt, Skeleton Crew.

Geschreven door Star Wars Rebels co-creator Dave Filoni en geproduceerd door Filoni en Jon Favreau, zal Ahsoka het verhaal van Ahsoka uit The Mandalorian voortzetten. Ze is van de buitenaardse soort Togruta, bekend om hun grote montralen en hoofdstaarten, en kleurrijke pigmenten. Het personage van Ahsoka is mede bedacht door George Lucas en Filoni.

Plot details voor Ahsoka zijn onder de pet gehouden. Er werd niets gezegd over de terugkeer van Hayden Christensen als Anakin Skywalker in de serie.

De cast bestaat verder uit Ray Stevenson (Rome), Natasha Liu Bordizzo (The Society) als Sabine Wren uit de animatieserie Star Wars Rebels, en Mary Elizabeth Winstead (Fargo). Winstead zal Hera spelen, wat ook werd onthuld op het podium tijdens de Celebration.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst