Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Michael Chiklis gecast in thrillerserie Hotel Cocaine van MGM+

Michael Chiklis gecast in thrillerserie Hotel Cocaine van MGM+

Michael Chiklis (The Shield) gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe misdaad thrillerserie van MGM+. Hij speelt samen met Danny Pino.
Hotel Cocaine is het verhaal van Roman Compte (Pino, Law and Order: Special Victims Unit), een Cubaanse vluchteling die tegen Fidel Castro vocht in de invasie van de Varkensbaai en zijn leven opnieuw opbouwde in Miami. Hij is manager van het Mutiny Hotel, het indrukwekkende epicentrum van de Miami cocaïnescene van eind jaren '70 en begin jaren '80. Het Mutiny Hotel was Casablanca op cocaïne, een blitse nachtclub, restaurant en hotel dat bezocht werd door zakenlieden en politici uit Florida, internationale drugshandelaren, CIA- en FBI-agenten, modellen, sportsterren en muzikanten.



Chiklis (foto) zal Agent Zulio spelen, die er alles aan zal doen om de drugshandel te stoppen, zelfs als hij daarvoor onschuldige burgers moet gebruiken. De acteur is met name bekend van de misdaadserie The Shield (FX) waarin hij de rechercheur Vic Mackey speelde. In de jaren '90 speelde hij in de misdaadserie The Commish (ABC) waarin Chiklis het hoofdpersonage politiecommissaris Anthony Joseph 'Tony' Scali speelde. Andere rollen in series had Chiklis in onder meer American Horror Story: Freak Show (FX), Gotham (FOX), Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (HBO) en Accused (US) van FOX.

Chris Brancato creëerde de serie en zal optreden als showrunner.

Een premièredatum voor Hotel Cocaine wordt later bekendgemaakt. Verwacht wordt dat het deze winter van start gaat.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten