Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wendell Pierce en Carra Patterson gecast in pilot voor The Good Wife-spinoff Elsbeth

Wendell Pierce en Carra Patterson gecast in pilot voor The Good Wife-spinoff Elsbeth

Wendell Pierce en Carra Patterson zijn aangetrokken als hoofdrolspelers tegenover Carrie Preston in de pilot voor dramaserie Elsbeth.
Hiermee is de vaste cast voor de pilot, van The Good Wife en The Good Fight-uitvoerend producenten Robert en Michelle King compleet. In de spinoff staat Preston's personage Elsbeth Tascioni, dat werd geïntroduceerd in The Good Wife en ook verscheen in spinoff-serieThe Good Fight, centraal.

In Elsbeth, waarvan de pilot is geschreven door Robert en Michelle King en zal worden geregisseerd door Robert King, gebruikt Elsbeth Tascioni (Preston), een scherpzinnige maar onconventionele advocate, na haar succesvolle carrière in Chicago, nu haar unieke gezichtspunt om observaties te doen en briljante criminelen in het nauw te drijven in samenwerking met de NYPD.



Pierce (foto) speelt Captain Wagner, een New Yorkse politiechef die elke kamer die hij betreedt bezit. Ervaren en charismatisch, Wagner is de toast van de afdeling.

Patterson speelt agent Kaya Blanke, een stoïcijnse, ethische New Yorkse politieagent die gewend is door haar superieuren over het hoofd te worden gezien.

Zowel Pierce als Patterson hebben in hun carrière drama en komedie gecombineerd, wat ook het handelsmerk was van het werk van de Kings in The Good Wife en The Good Fight, met Elsbeth als een van de beste komische personages van de franchise.

Pierce, altijd gewild voor series, is net beschikbaar, na vier seizoenen in Amazon's actiedrama Tom Clancy's Jack Ryan. Zijn CV omvat donkere drama's zoals David Simon's The Wire en Treme samen met een recente rol in Fox's anthologie Accused (US), lichtere producties zoals Suits en comedyseries zoals
The Odd Couple (2015).



Patterson (foto) was onlangs te zien in de Disney+ actie-comedyserie Turner & Hooch waarin zij een vaste rol speelde en had een gastrol in de Kings' Paramount+ dramaserie Evil. Op het moment is Patterson te zien in het huidige seizoen van de Apple+ dramaserie Servant.

Robert en Michelle King produceren Elsbeth samen met Liz Glotzer voor CBS Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten