Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor Apple TV+'s gelimiteerde serie Presumed Innocent

Drie acteurs hebben zich toegevoegd aan Apple TV+'s Presumed Innocent: Renate Reinsve, Peter Sarsgaard en O-T Fagbenle.

Reinsve, Sarsgaard en Fagbenle voegen zich bij de eerder gecaste Jake Gyllenhaal, die ook uitvoerend producent is, Ruth Negga (Preacher), Bill Camp (The Outsider (2020)) en Elizabeth Marvel (Homeland).

Presumed Innocent, geïnspireerd door Scott Turow's rechtbankthriller, is het verhaal van een gruwelijke moord die het kantoor van de officier van justitie in Chicago op zijn kop zet wanneer een van zijn eigen mensen verdacht wordt van de misdaad. Het boek werd gepubliceerd in 1987 en werd omgezet in een speelfilm uit 1990 met Harrison Ford in de rol die Gyllenhaal op zich neemt.

De serie Presumed Innocent, in een nieuw jasje gestoken door David E. Kelley, die advocaat van beroep is, verkent obsessie, seks, politiek en de macht en grenzen van de liefde, terwijl de verdachte vecht om zijn gezin en huwelijk bij elkaar te houden.

De Noorse actrice Renate Reinsve, genomineerd voor een BAFTA-award, is gecast als Carolyn Polhemus, een rol die Greta Scacchi in de film speelde. Carolyn, een gedreven en raadselachtige officier van justitie in Chicago, heeft een affaire met haar getrouwde baas, wanneer haar leven wordt beëindigd als ze het slachtoffer wordt van een gruwelijke moord.Emmy Award-genomineerde Peter Sarsgaard (foto, Dopesick) speelt Tommy Molto, de Chief Deputy District Attorney met een enorme chip op zijn schouder. Hij is een bulldog in de rechtszaal en een onzekere en eenzame man daarbuiten. Zijn enige doel in het leven is Rusty Sabich (Gyllenhaal) te veroordelen voor moord. De rol werd in de film gespeeld door Joe Grifasi.

Emmy-genomineerde O-T Fagbenle (The Handmaid's Tale) is Nico Della Guardia, een gladde, ambitieuze politicus die alles zal doen om een veroordeling te krijgen wanneer een van zijn plaatsvervangende officieren van justitie wordt vermoord. En hij is niet bang om de tragedie te gebruiken voor politiek gewin. Tom Mardirosian speelde het personage in de film.

Kelley fungeert als schrijver, uitvoerend producent en showrunner van de serie, die afkomstig is van Bad Robot Productions en David E. Kelley Productions in samenwerking met Warner Bros. Television. J.J. Abrams en Rachel Rusch Rich produceren voor Bad Robot. Kelley produceert via David E. Kelley Productions samen met Matthew Tinker. Gyllenhaal, Dustin Thomason en Sharr White zijn ook uitvoerend producent. Turow en Miki Johnson zijn mede-uitvoerend producenten. Anne Sewitsky (A Very British Scandal) regisseert en produceert de eerste twee afleveringen. Greg Yaitanes (House of the Dragon) zal ook regisseren.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst