Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dennis Quaid gecast in Taylor Sheridan's Bass Reeves voor Paramount+

Dennis Quaid is gecast tegenover David Oyelowo in Paramount+'s nieuwe originele serie Bass Reeves.

Bass Reeves brengt de legendarische wetsdienaar van het wilde westen tot leven. Reeves (Oyelowo), bekend als de grootste grensheld in de Amerikaanse geschiedenis en mogelijk inspiratie voor The Lone Ranger, werkte in het post-Reconstructie tijdperk als een federale vredesofficier in het Indian Territory, waarbij hij meer dan 3.000 van de gevaarlijkste criminelen gevangen nam zonder ooit gewond te raken.Quaid (foto) zal Sherrill Lynn spelen, een Deputy U.S. Marshall. Quaid is bekend van vele film- en televisierollen. Zo speelde hij in 2012-2013 een vaste rol in de Amerikaanse historische CBS-serie Vegas (2012) tegenover Michael Chiklis (The Shield). Ook was Quaid in het tweede en derde seizoen van de Britse psychologische horrorserie Fortitude van Sky Atlantic te zien en de Netflix-comedyserie Merry Happy Whatever.

Bass Reeves, geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridan's Bosque Ranch Productions en Oyelowo's Yoruba Saxon, is momenteel aan het filmen in Texas.

De serie wordt geproduceerd door Taylor Sheridan, Chad Feehan, David C. Glasser, David Oyelowo, Jessica Oyelowo, David Permut, Ron Burkle, Bob Yari en David Hutkin.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst