Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

David Corenswet gecast in The Answers

David Corenswet is aangetrokken als de mannelijke hoofdrolspeler in The Answers, FX's bewerking van Catherine Lacey's roman.

De serie is afkomstig van Sorry For Your Loss-bedenker Kit Steinkellner, Dopesick-bedenker Danny Strong, filmregisseur Darren Aronofsky en 20th Television.

Het verhaal, dat vergelijkingen heeft getrokken met The Handmaid's Tale, speelt zich af in de nabije toekomst, waar een jonge vrouw met liefdesverdriet, Mary, zich aansluit bij een raadselachtig experiment dat belooft de liefde te kraken, maar nadat ze met haar vrouwelijke medespelers naar een idyllische, afgelegen locatie is verhuisd, beginnen zij en de andere vrouwen zich af te vragen wat er werkelijk gebeurt in het experiment, en waarom ze allemaal zijn belast met het daten van dezelfde mysterieuze man, Christopher Skye (Corenswet, foto).Christopher Skye, een filmster, is een man van tegenstrijdigheden. Wanneer we hem voor het eerst ontmoeten, zijn we zo onder de indruk van zijn talent, charisma en ruwe kracht, dat we absoluut geloven dat hij een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen is. Maar hoe beter we Christopher leren kennen, hoe meer we zijn wilde neuroses en zijn diepe wanhoop zien. Dit is een man die aan de oppervlakte alles heeft, maar zich daaronder leeg voelt.

Steinkellner schreef de pilot en produceert. Strong en Aronofsky produceren samen met Mandy Safavi met Danny Strong Productions en Ari Handel en Elizabeth Gesas met Aronofsky's Protozoa Pictures. Gillian Robespierre regisseert en produceert de pilot. 20th Television is de studio.

Corenswet, die doorbrak in Ryan Murphy's The Politician (2019) en diens gelimiteerde serie Hollywood (2020), heeft onlangs de Apple TV+ serie Lady in the Lake afgerond, tegenover Natalie Portman. Hij verscheen het afgelopen jaar tevens in de HBO-miniserie We Own This City.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst