Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor Chief of War met Jason Momoa

Apple TV+ heeft de ensemblecast van Chief of War, de nieuwe serie met Jason Momoa in de hoofdrol en geschreven en geproduceerd door hem, uitgebreid.

Te Ao o Hinepehinga, Moses Goods, Siua Ikale'o, Brandon Finn, James Udom, Mainei Kinimaka, Te Kohe Tuhaka en Kaina Makua hebben vaste rollen in de serie van Fifth Season en Chernin Entertainment. Naast Momoa voegen zij zich bij de eerder aangekondigde vaste acteurs Luciane Buchanan (Filthy Rich (US)) en Temuera Morrison (The Book of Boba Fett).Jason Momoa (foto) en Thomas Pa'a Sibbett creëerden de negen afleveringen van Chief of War, die het epische en ongekende verhaal volgen van de eenwording en kolonisatie van Hawaï vanuit het oogpunt van de inheemse bevolking.

Te Ao o Hinepehinga speelde onlangs de hoofdrol in de hit dramaserie Head High, bekend als Nieuw-Zeeland's Friday Night Lights voor rugby.

Te Kohe Tuhaka was de hoofdrolspeler in de horrorserie The Dead Lands, voor AMC's streamingdienst Shudder. Daarnaast had hij gastrollen in series als Vegas (2012) en The Brokenwood Mysteries.

James Udom, die binnenkort te zien zal zijn in Apple TV+'s Echo 3, heeft ook gespeeld in de Netflix-fantasyserie The Sandman, de horrorserie Evil op Paramount+ en Law & Order: Special Victims Unit.

Moses Goods heeft rollen in onder meer NCIS: Hawaii, Inhumans (2017) en Hawaii Five-0 (2010) op zijn naam staan. Siua Ikale'o speelde onlangs eveneens een gastrol in NCIS: Hawaii.

Brandon Finn speelde onlangs gastrollen in Magnum, P.I. (2018) en NCIS: Hawaii en zal binnenkort te zien zijn in de dramaserie Three Women.

Mainei Kinimaka speelde een bijrol in See, de AppleTV+ serie waarin Jason Momao de hoofdrol had. Kaina Makua tenslotte beleeft met Chief of War zijn seriedebuut.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst