Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijftiende compagnon gecast voor Doctor Who

Doctor Who onthult officieel de compagnon van de vijftiende Doctor, want Millie Gibson zal Ncuti Gatwa vergezellen tijdens het feestseizoen van 2023.

Millie Gibson treedt toe tot de cast van Doctor Who als metgezel van de Vijftiende Doctor en zal debuteren naast Ncuti Gatwa's incarnatie van de Time Lord in een speciale aflevering die tijdens de feestdagen van 2023 zal worden uitgezonden. Gatwa zal de rol op zich nemen na het vertrek van David Tennant na zijn periode als de Veertiende Doctor tijdens de viering van de 60e verjaardag van de serie. De langlopende Britse sciencefictionserie draait om het tijdreizende wezen van Gallifrey dat door tijd en ruimte reist en het opneemt tegen angstaanjagende vijanden. Gatwa is de laatste acteur die de rol voor het veertiende seizoen van de serie op zich neemt.De casting van Millie Gibson (foto) werd voor het eerst bekendgemaakt tijdens de live telethon van Children in Need van de BBC, voordat de officiële Doctor Who-website een verklaring vrijgaf na de live uitzending. Gibson zal zich bij Gatwa voegen voor de komende productie van het veertiende seizoen van Doctor Who, en zal haar debuut maken als Ruby Sunday tijdens een speciale aflevering die tijdens het vakantieseizoen van 2023 wordt uitgebracht. Bekijk de schriftelijke verklaring van Gibson hieronder:

"Hoewel ik het nog steeds niet kan geloven, ben ik zeer vereerd dat ik de rol van compagnon van de Doctor mag spelen. Het is een geschenk van een rol, en een droom die uitkomt, en ik zal er alles aan doen om te proberen de laarzen te vullen die de metgezellen voor mij gereisd hebben. En hoe kan dat beter dan aan de zijde van de fantastische Ncuti Gatwa, ik kan niet wachten om te beginnen."

Gatwa en de terugkerende showrunner Russell T Davies' nieuwe tijdperk van Doctor Who is nu al veelbelovend voor de langlopende serie. Davies heeft de serie in 2004 opnieuw geïntroduceerd bij het moderne publiek en zal de voormalige acteurs Tennant en Catherine Tate herenigen voor drie specials die in november 2023 worden uitgezonden om de verjaardag van de serie te vieren. Deze vernieuwing omvat een nieuw logo en een herontwerp van de angstaanjagende Daleks die het bronzen Time War-ontwerp, dat debuteerde tijdens het eerste seizoen van de vernieuwde serie, zullen vervangen.

Bovendien zal de productie van Doctor Who onder Davies ook grote veranderingen ondergaan, aangezien de serie nu door zowel de BBC als Disney zal worden beheerd als onderdeel van een overeenkomst die in werking zal treden met de specials voor de zestigste verjaardag in 2023. Als onderdeel van de overeenkomst zullen de 2023 speciale afleveringen en toekomstige seizoenen nu internationaal worden gedistribueerd op Disney+, terwijl de BBC de rechten behoudt om de serie uit te zenden in het Verenigd Koninkrijk. Disney zal niet alleen de internationale distributie van Doctor Who verzorgen, maar naar verluidt zal het bedrijf ook helpen bij de co-financiering van de serie, waarbij het productiebudget van Doctor Who naar verluidt zal verdrievoudigen tot 10 miljoen pond (11,5 miljoen dollar) per aflevering.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst