Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor HBO's The Sympathizer

The Sympathizer heeft vijf nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast van de HBO-serie met Robert Downey Jr.

Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le en Alan Trong voegen zich bij Robert Downey Jr. in de thriller die gebaseerd is op de roman van Viet Thanh Nguyen. De spionagethriller volgt de strijd van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en wat er gebeurt nadat hij is verbannen naar de Verenigde Staten.

Deadline onthulde het volgende over de rollen die de nieuwe aanwinsten zullen spelen in de HBO-serie:

"Xuande portretteert The Captain, een spion voor Noord-Vietnam ingebed in de vluchtelingengemeenschap in Los Angeles. Een man met twee gedachten en twee identiteiten, de Captain zit gevangen tussen tegenstrijdige loyaliteiten, tegenstrijdige verlangens, en wordt uiteindelijk gedwongen te confronteren met wat het betekent om te sympathiseren.

Nguyen Khan is Bon, de jeugdvriend van de kapitein, die weigert de meerdere identiteiten van de kapitein in beeld te brengen. Bon, een trots lid van het leger van de Republiek Vietnam, arriveert in Los Angeles na een tragisch verlies en vindt uiteindelijk nieuwe betekenis in de meest onwaarschijnlijke plaatsen en omstandigheden.

Toan Le speelt The General, de larger-than-life voormalige leider van de Zuid-Vietnamese geheime politie. Overmand door paranoia is de generaal gefixeerd op het opsporen van verraders onder de vluchtelingengemeenschap in Los Angeles en streeft hij koortsachtig naar zijn doel om een contrarevolutionaire missie te leiden in zijn thuisland.

Vy Le vertolkt Lana, de rebelse dochter van de generaal. Ze spreekt zowel de Amerikaanse als de Vietnamese cultuur vloeiend en heeft een ongekende vaardigheid in het absorberen en aanpassen aan de Amerikaanse populaire cultuur, een vermogen dat duizelingwekkend is voor de kapitein en zenuwslopend voor haar vader.

Trong is Sonny, de idealistische vroegere klasgenoot van de kapitein en nu redacteur van een Vietnameestalige krant in Los Angeles. Sonny is vrij om zijn verlangens en idealen met openlijke passie na te streven, wat de perfecte tegenhanger vormt voor de kapitein."Hoa Xuande (uiterst links in het rijtje foto's) speelde recentelijk nog in Netflix-serie Cowboy Bebop (2021). Ook speelde hij in een aflevering van Top of the Lake met Elisabeth Moss. Fred Nguyen Khan (tweede van links) speelde gastrollen in onder meer Blood & Treasure en Transplant. Alan Trong (uiterst rechts in het rijtje foto's) was te zien in onder andere Insecure en Animal Kingdom (2016). Toan Le en Vy Le (in het midden) maken beide met The Sympathizer hun seriedebuut.

Een premièredatum voor de nieuwe serie wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst