Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Casting compleet voor pilot Kindred

FX heeft de reguliere cast voor dramapiloot Kindred uitgekozen, gebaseerd op een bewerking van de invloedrijke roman van Octavia E. Butler.
Nieuwkomer Mallori Johnson zal samen met Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, Antoinette Crowe-Legacy en David Alexander Kaplan de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe pilot Kindred.

Het project is afkomstig van schrijver Branden Jacobs-Jenkins (Watchmen (2019)) , Courtney Lee-Mitchell, Darren Aronofsky en zijn Protozoa Pictures, Joe Weisberg (The Americans) en Joel Fields (Fosse/Verdon). FX Productions is de studio.

Johnson speelt het hoofdpersonage Dana, een jonge zwarte vrouw en aspirant-schrijver die zich van haar leven van familiare verplichtingen heeft ontworsteld en naar Los Angeles is verhuisd, klaar om een ​​toekomst op te eisen die voor één keer helemaal van haarzelf is. Maar voordat ze zich kan settelen in haar nieuwe huis, wordt ze met geweld heen en weer getrokken naar de tijd van een negentiende-eeuwse plantage waarmee zij en haar familie het meest verrassend en nauw verbonden zijn. Een interraciale romance loopt door haar verleden en heden, en de klok tikt terwijl ze worstelt om de geheimen te ontrafelen waarvan ze nooit wist dat ze door haar bloed liepen, in deze genre-doorbrekende verkenning van de banden die binden.

Karakterbeschrijvingen worden voorlopig geheim gehouden. Aangenomen wordt dat Stock (Bonding, foto) Dana's liefde gaat spelen en Kwanten wordt verondersteld Tom te spelen.



De roman, waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht, wordt geprezen als een visionair sciencefictionwerk sinds het voor het eerst werd gepubliceerd, meer dan vier decennia geleden in 1979.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten