Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Matthew Fox en Joanne Froggatt gecast voor Peacock's gelimiteerde-serie Last Light

Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow

Fox zal de serie van MGM International TV Productions ook uitvoerend produceren in samenwerking met Viaplay van Nordic Entertainment Group. De productie zal binnenkort in Praag beginnen.

De gelimiteerde dramaserie van vijf afleveringen is gebaseerd op Scarrow's Last Light, dat het verhaal vertelt van een familie die vecht om te overleven in een wereld die plotseling in chaos is gestort.

Fox (foto) speelt Andy Neilson, een ex-pat die in Londen woont en een van 's werelds toonaangevende petrochemische ingenieurs is. Hij is briljant en veelgevraagd, maar zijn gedrevenheid en ambitie gingen soms ten koste van zijn gezinsleven. In de zich ontvouwende crisis van het verhaal zal Andy dwingen zijn prioriteiten opnieuw te beoordelen - zowel familiale als professionele. De enige manier waarop hij zijn gezin kan herstellen, is door de wereld recht te zetten, en hij is misschien de enige met de kennis en het vermogen om dat te doen.Froggatt (foto) speelt de slimme en zorgzame Elena Neilson. Toen haar zoon, Sam, werd gediagnosticeerd met een progressieve, degeneratieve oogziekte, gaf ze haar bloeiende professionele carrière op en stak al haar aanzienlijke energie en vermogen in het vinden van een remedie. Ze is een toonaangevende fondsenwerver geworden voor een stichting die baanbrekend onderzoek doet naar de toestand van Sam. Deze moederlijke en professionele triomf voor Elena wordt alleen getemperd door de staat van haar huwelijk, dat tot het breekpunt is gespannen.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws