Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Jenifer Lewis in Showtime's I Love This For You van Vanessa Bayer

Hoofdrol voor Jenifer Lewis in Showtime's I Love This For You van Vanessa Bayer

Jenifer Lewis (Black-ish) is gecast voor een hoofdrol in I Love This for You. De serie is gebaseerd op het verhaal van bedenkster Vanessa Bayer (Single Parents).
I Love This for You is geïnspireerd op het verhaal van medebedenker Vanessa Bayer (Single Parents), over het overwinnen van leukemie op jonge leeftijd. Het draait om Joanna Gold die ervan droomt host te worden bij een thuiswinkel-netwerk. Terwijl ze werkt om haar levenslange label als 'dat kankermeisje' van zich af te werpen, gaat ze weg van haar ouders, begint ze voor het eerst in haar volwassen leven een ontluikende romance en vormt ze een zinvolle vriendschap met haar idool Jackie, de charismatische gastheer bij het netwerk.

Jenifer Lewis (Black-ish) gaat een van de hoofdrollen vervullen. Lewis zal te zien zijn als Patricia, de ijzige, raadselachtige oprichter en CEO van een populair thuiswinkel-netwerk. Voor de pilot werd Cybill Shepherd (The Client List) gecast voor deze rol, maar zij heeft het project verlaten. Vanessa Bayer (Single Parents) en Molly Shannon (The White Lotus) zullen ook te zien zijn in een van de hoofdrollen. Naast dat Bayer een hoofdrol vervult heeft ze ook samen met Jeremy Beiler (Saturday Night Live) de serie bedacht. Jessi Klein (Dead To Me) zal dienen als uitvoerend producent.


Jenifer Lewis
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten