Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Cynthia Erivo in nieuwe serie Steel

Hoofdrol voor Cynthia Erivo in nieuwe serie Steel

Cynthia Erivo (Genius) gaat de hoofdrol vervullen in Steel, een nieuwe serie afkomstig van onder andere Francis Lawrence (See).
Adam Gyngell (Chasing Shadows) en Fred Fernandez Armesto (Strangers (2018)) hebben Steel geschreven. De thriller dramaserie speelt zich af in het Londen van 1970 en is gebaseerd op het leven van Armesto's oma. Zij was een geheim agent die wapens voor de Britse regering verkocht. Cynthia Erivo (Genius) gaat de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie.

Steel draait om Madeline Crowe (Erivo), een fel ambitieuze wapenhandelaar. Ze bevindt zich in een gevaarlijk beroep dat wordt gedomineerd door haar mannelijke collega's. Als alleenstaande moeder en dochter van Nigeriaanse immigranten is ze gedreven om haar doelen te bereiken, maar ze wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan met zichzelf.


Cynthia Erivo

Het project is afkomstig van MRC Television en Civic Center Media, die de serie zullen verkopen aan een netwerk of platform. Francis Lawrence (See) gaat de serie regisseren. Erivo en Matt Charman (Black Work) dienen als uitvoerende producenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten