Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Michiel Huisman en Luke Evans in Apple TV+ serie Echo 3

Hoofdrol voor Michiel Huisman en Luke Evans in Apple TV+ serie Echo 3

Michiel Huisman (The Flight Attendant) en Luke Evans (The Alienist) gaan de hoofdrollen vervullen in de nieuwe dramaserie van Apple TV+, genaamd Echo 3.
Echo 3 speelt zich af in Zuid-Amerika en volgt Amber Chesborough, een briljante jonge wetenschapper. Wanneer ze vermist raakt langs de grens tussen Colombia en Venezuela, doen haar broer en haar man er alles aan om haar te vinden. Beide mannen hebben veel militaire ervaring en een gecompliceerd verleden. De serie is gebaseerd op de award winnende serie When Heroes Fly, die weer gebaseerd is op het gelijknamige boek van Amir Gutfreund.

Luke Evans (The Alienist) zal de rol van Ambers broer vervullen. Naast Evan gaat de Nederlandse Michiel Huisman (The Flight Attendant) ook een hoofdrol vervullen. Hij zal in de rol kruipen van Ambers man, tevens is hij lid van het Echo 3 team. Er is nog niet meer casting nieuws bekend gemaakt voor de nieuwe Apple TV+ serie. Er zullen tien afleveringen verschijnen. In de serie zal Engels en Spaans gesproken worden.


Michiel Huisman
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 29 mei 2021, 13:33
Huisman blijft lekker gaan in het buitenland. De nieuwe Rutger Hauer?
Log in om een reactie achter te laten