Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws voor vampierenserie First Kill van Netflix

Castingnieuws voor vampierenserie First Kill van Netflix

Netflix heeft de cast voor First Kill, een nieuwe vampieren dramaserie, bekend gemaakt. Sarah Catherine Cook en Imani Lewis vervullen de hoofdrollen.
Dat Sarah Catherine Hook (NOS4A2) en Imani Lewis (Hightown) een van de hoofdrollen zullen vervullen is al een tijdje bekend. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat Elizabeth Mitchell (Lost), Aubin Wise (Atlanta), Jason Robert Moore (Marvel's The Punisher), Gracie Dzienny (Jupiter's Legacy), Will Swenson (The Chilling Adventures of Sabrina), Phillip Mullings Jr. ( American Soul), Dominic Goodman (Better Things) en Dylan McNamara (Euphoria) zich bij de cast zullen voegen.

Het verhaal draait om vampier Juliette (Hook), die haar eerste moord moet plegen om haar plaats in te nemen tussen een machtige vampierfamilie. Ze zet haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope (Lewis), maar ze blijkt een vampierjager uit een familie van beroemde jager te zijn. First Kill is gebaseerd op een kort verhaal van Victoria “V. E. " Schwab. De serie is geschreven door Felicia D. Henderson en Schwab.


Elizabeth Mitchell
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten