Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Julianne Nicholson in seriebewerking Seperation Anxiety

Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.

De productie studio Wiip heeft de rechten bemachtigd van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman. Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) gaat de hoofdrol vervullen in de seriebewerking van het boek. Daarnaast zal de actrice samen met Zigman, Paul Lee (Dickinson) en Mark Roybal (Mare of Easttown) dienen als uitvoerend producent.

Separation Anxiety draait om Judy, een vrouw en moeder waarvan het leven niet is geworden zoals ze gedacht had. Haar belangrijkste relaties, haar carrière en haar eigenwaarde komen aan bod in het verhaal. De roman speelt in op de onzekerheden en angsten die de meesten verborgen houden, maar nog wel met een vrolijke en ontroerende toon. Het is nog niet bekend wanneer of waar de serie zal verschijnen.


Julianne Nicholson
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00