Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Casting nieuws voor Netflix serie From Scratch

Casting nieuws voor Netflix serie From Scratch

De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
From Scratch draait om een afrikaans-amerikaanse vrouw die tijdens haar studie in Florence verliefd is geworden op een Siciliaanse chef-kok. Samen met hem bouwt ze een leven op in Los Angeles. Wanneer ze worden geconfronteerd met zijn onverwachte diagnose van kanker, wordt Amy de verzorger van haar man. Ze brengt hun twee zeer verschillende families bij elkaar.

Terrell Carter (Empire), Medalion Rahimi (NCIS: Los Angeles), Jonathan Del Arco (Star Trek: Picard), Peter Mendoza (Snowfall ), Lorenzo Pozzan (Catch-22) en Jonathan D. King (Kidding) zijn gecast voor een terugkerende rol. Het zestal voegt zich onder andere bij Zoe Saldana (Six Degrees) en Eugenio Mastrandrea (La fuggitiva). Daarnaast zullen Giacomo Gianniotti (Grey's Anatomy), Elizabeth Anweis (Batwoman), Kassandra Clementi (Home and Away) en Rodney Gardiner (David Makes Man) te zien zijn in een gastrol.


Terrell Carter

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tembi Locke uit 2019. Attica Locke (Little Fires Everywhere), de zus van de schrijfster, bewerkt het boek tot een serie en zal dienen als showrunner. De serie is afkomstig van Reese Witherspoon’s Hello Sunshine and Zoe Saldana’s Cinestar. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten