Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor Netflix serie From Scratch

De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.

From Scratch draait om een afrikaans-amerikaanse vrouw die tijdens haar studie in Florence verliefd is geworden op een Siciliaanse chef-kok. Samen met hem bouwt ze een leven op in Los Angeles. Wanneer ze worden geconfronteerd met zijn onverwachte diagnose van kanker, wordt Amy de verzorger van haar man. Ze brengt hun twee zeer verschillende families bij elkaar.

Terrell Carter (Empire), Medalion Rahimi (NCIS: Los Angeles), Jonathan Del Arco (Star Trek: Picard), Peter Mendoza (Snowfall ), Lorenzo Pozzan (Catch-22) en Jonathan D. King (Kidding) zijn gecast voor een terugkerende rol. Het zestal voegt zich onder andere bij Zoe Saldana (Six Degrees) en Eugenio Mastrandrea (La fuggitiva). Daarnaast zullen Giacomo Gianniotti (Grey's Anatomy), Elizabeth Anweis (Batwoman), Kassandra Clementi (Home and Away) en Rodney Gardiner (David Makes Man) te zien zijn in een gastrol.


Terrell Carter

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tembi Locke uit 2019. Attica Locke (Little Fires Everywhere), de zus van de schrijfster, bewerkt het boek tot een serie en zal dienen als showrunner. De serie is afkomstig van Reese Witherspoon’s Hello Sunshine and Zoe Saldana’s Cinestar. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00