Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Claire Foy speelt hoofdrol in BritBox-thriller Marlow

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.

Het project is afkomstig van BAFTA-winnaar Tony Grisoni (Southcliffe) en Simon Maxwell (Deep State). Centraal staan ​​twee families die het tegen elkaar opnemen in het verontrustende en onuitwisbare landschap van de monding van de Theems. Foy (The Crown) speelt Evie Wyatt, die terugkeert naar de Edgelands, waar ze vijtien jaar geleden haar vader verloor door een vuurstorm, op zoek naar antwoorden en wraak.

Claire Foy (foto) zei: "Ik ben verheugd deel uit te maken van deze meeslepende thriller. De scripts van Tony en Simon zijn zo suggestief van plaats en sfeer - en de plottwisten, wendingen en mysteries in het hart van dit drama zijn ronduit aangrijpend. Evie Wyatt is zo'n boeiend, complex en verleidelijk personage, net als de raadselachtige 'Edgelands' die ze thuis noemt, en ik kan niet wachten om in haar schoenen te stappen."Will Harrison, Managing Director BritBox UK, voegde toe: “Marlow is een gedurfd en intrigerend concept, en precies het soort originele inhoud dat we onze abonnees willen bieden. Werken met het kaliber van Claire Foy, Tony Grisoni, Simon Maxwell en het Motive-team is een voorrecht en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan."

Simon Maxwell, CEO van Motive Pictures, en Tony Grisoni zeiden gezamenlijk: “De 'Edgelands' van de Thames Estuary bieden een unieke en buitengewone wereld van modder, zee en oneindige lucht; van gebroken politiek en dromen - de monding van de Theems is tegelijk een poort naar de wereld en de laatste wilde grens van ons eilandbestaan. Marlow is een unieke saga van eigen bodem, een personage-gedreven misdaad-epos over waar we vandaan komen; wie we nu zijn; wat we zouden kunnen worden. We zijn verheugd om samen te werken met de buitengewone talenten van Claire Foy en, als de thuisbasis voor het meest gedurfde nieuwe Britse drama, is BritBox het perfecte huis voor onze show. "

De serie wordt in de herfst opgenomen en wordt in 2022 op BritBox vertoond.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00