Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones actrice krijgt hoofdrol in Beacon 23

Game of Thrones actrice krijgt hoofdrol in Beacon 23

Beacon 23, een nieuwe psychologische thrillerserie van Spectrum Originals en AMC Networks, heeft een hoofdrol speelster. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek.
Beacon 23 draait om Halan en Aster. Hun lot zit aan elkaar vast, nadat ze er achter zijn gekomen dat ze zich bevinden aan het einde van het universum. Aster vindt op wonderbaarlijke wijze op een vuurtoren in de donkerste uithoeken van het universum de eenzame bakenwachter, Halan. Hij vraagt zich af te vragen of Aster een vriend of vijand is, want ze heeft een verborgen agenda.Het verhaal is afkomstig uit het gelijknamige boek van Hugh Howey.

Katherine Pope, hoofd bij Spectrum Originals zei: "We hadden precies één persoon in nadachten over wie Aster zou kunnen spelen. Wie zou de kracht, de kwetsbaarheid en de genialiteit van Zak's complexe karakter kunnen brengen?" Dat bleek dus Lena Headey (Game of Thrones), zij gaat de hoofdrol van Aster vervullen in Beacon 23. Headey zal naast het vervullen van de hoofdrol ook dienen als uitvoerend producent via haar productiebedrijf Peephole Productions. Zak Penn (Alphas) heeft de serie bedacht.


Lena Headey
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Inter
Inter 18 maart 2021, 16:02
Interessant. Kijk hier naar uit.
BlackBiker
BlackBiker 21 maart 2021, 14:52
Het is wel tekenend voor de impact die GoT heeft gemaakt op het TV landschap dat voor zo ongeveer elke acteur, die hier in heeft gespeeld en nu wat anders gaat doen, in de kop van artikels staat "Game of Thrones acteur/trice gecast voor....". En dat terwijl deze dame ook de lead was in The Sarah Connor Chronicles.
Ik zeg overigens niet dat dit onterecht is, maar het valt me op en het lijkt op clickbait. Op Serietotaal gebeurd het trouwens heel wat meer dan hier.
Log in om een reactie achter te laten