Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrolspelers voor The Time Traveler’s Wife bekend

Hoofdrolspelers voor The Time Traveler’s Wife bekend

De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
The Time Traveler’s Wife vertelt het romantische verhaal van het getrouwde stel, Henry en Clare. Henry wordt gespeeld door Theo James (Sanditon). In zijn achtste levensjaar is Henry erachter gekomen dat hij een genetische aandoening heeft. Door zijn aandoening reist hij soms plotseling door de tijd. Dit gebeurt vaak wanneer hij gestrest of bezorgd is, maar soms ook zomaar, zonder grondige reden. Het gevolg is dat Henry zich soms uren- tot maandenlang bevindt in een willekeurige plaats in het verleden. Naast dat zijn leven onvoorspelbaar is, maakt Henry dus ook het nodige gevaar mee. Totdat hij op een dag een roodharige kunstenares, genaamd Clare (Rose Leslie, Game of Thrones) tegenkomt, terwijl hij aan het werk is. Henry heeft haar nooit eerder ontmoet, terwijl Clare beweert dat zij hem al haar hele leven kent.

Embed from Getty Images
Theo James

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman, geschreven door Audrey Niffenegger. Dit is niet de eerste dat het verhaal is bewerkt van boek naar scherm. In 2009 ging er al een speelfilm in première. De serie wordt geschreven door Steve Moffat (Doctor Who). HBO had de serie al besteld in 2018, maar wanneer Theo James en Rose Leslie in hun nieuwe rollen te aanschouwen zijn, is nog niet bekend. De serie zal worden uitgezonden bij HBO en de afleveringen zullen ook te streamen zijn bij HBO Max.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Faceman
Faceman 4 maart 2021, 16:12
klinkt wel interessant en leuk om Rose Leslie weer aan het werk te zien.
Log in om een reactie achter te laten