Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Uzo Aduba in Low Country van Robert & Michelle King

Emmy award winnende Uzo Aduba (Mrs. America) gaat de hoofdrol vervullen in Low Country, de nieuwe serie van Robert & Michelle King (The Good Wife).

Uzo Aduba (Mrs. America) heeft een meerjarige productie deal getekend bij CBS Studios. Daaronder valt onder andere dat ze zal dienen als uitvoerend producent voor Low Country en de hoofdrol gaat vervullen in de nieuwe serie. De serie is geschreven door Dewayne Jones (Evil) en wordt geproduceerd door Robert & Michelle King (The Good Wife) voor CBS Studios.

Aduba zal in de serie te zien zijn als Shirley Johnson, de minst waarschijnlijke sheriff in het lage land van South Carolina. Shirley wordt als zwarte, lesbische vrouw in een wit zuidelijk bolwerk haar hele leven al onderschat. Dat verandert wanneer ze het opneemt tegen de rijke witte misdaadfamilie die iedereen in de greep van angst heeft gehouden.


Uzo Aduba
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00