Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Jamie Dornan in nieuwe HBO Max thrillerserie The Tourist

Hoofdrol voor Jamie Dornan in nieuwe HBO Max thrillerserie The Tourist

Jamie Dornan (The Fall) heeft een hoofdrol gekregen in de nieuwe thrillerserie The Tourist. De serie is afkomstig van Harry en Jack Williams.
The Tourist draait om een Britse man die zich in het hart van de Australische outback bevindt. Hij wordt achtervolgd door een enorme tankwagen die hem probeert weg te jagen. Wanneer de man ontwaakt in een ziekenhuis heeft geen idee meer wie hij is. Zijn zoektocht naar antwoorden leidt hem door de uitgestrekte en meedogenloze outback. Jamie Dornan (The Fall) zal de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie.

Dornan over zijn nieuwe rol: "The Tourist heeft een van de meest opwindende scripts die ik ooit heb gelezen. Ik kan niet wachten om met zo'n getalenteerde groep mensen naar Australië te gaan.”


Jamie Dornan

Naast Dornan zijn ook Danielle Macdonald (Unbelievable), Shalom Brune-Franklin (Line of Duty) en Hugo Weaving (Patrick Melrose) gecast voor een rol in de serie. Macdonald vervult de rol van Helen Chambers, een jonge agent op proef. Brune-Franklin gaat Luci spelen, een serveerster die op zoek is naar antwoorden van The Man. Weaving speelt agent Lachlan Rogers, een van de meest gewaardeerde rechercheurs in Australië.

De serie is afkomstig van het productiebedrijf Two Brothers Pictures. De eigenaren van het bedrijf en broers Harry en Jack Williams (Fleabag) hebben de serie geschreven. Later dit jaar zullen de opnames van start gaan in Australië. Het is nog niet bekend wanneer de zesdelige serie in première gaat bij HBO Max.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten