Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Paapa Essiedu in actiethriller Extinction

Hoofdrol voor Paapa Essiedu in actiethriller Extinction

Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Paapa Essiedu maakte vooral naamsbekendheid door de serie I May Destroy You van BBC en HBO. Hij heeft nu een hoofdrol gekregen in een nieuwe serie van Sky. Die serie heet Extinction en draait om George (Essiedu). Voor degene die bekend zijn met de film Groundhog Day komt de verhaallijn misschien bekend voor. George beleeft dezelfde dag namelijk steeds opnieuw. Hij wordt door een organisatie die deze macht gebruik maakt aangewezen om wereldwijde rampen te voorkomen, maar dat gaat niet altijd volgens de regels als hij de vrouw van wie hij houdt probeert te redden.

Tom Burke (Strike), Anjli Mohindra (Bodyguard) en Caroline Quentin (Men Behaving Badly) zullen ook een rol vervullen in de nieuwe serie. Joe Barton (Giri/Haji) heeft de serie geschreven, Urban Myth Films produceert de serie en Marco Kreuzpaintner (Beat) zal gaan regisseren. Naar verwachting zal Extinction volgend jaar in première gaan.


Paapa Essiedu
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

tweemaalh
tweemaalh 26 januari 2021, 15:09
Dit ziet er heel interessant uit. Ik vond Giri/Haji een hele toffe serie, dus wellicht dat de schrijver een leuke draai aan een bekend concept kan geven. Verder zijn de acteurs ook niet mis, en met Gangs of London en Strike Back heeft de zender Sky al bewezen dat ze goede actieseries kunnen maken
Log in om een reactie achter te laten