Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Parisa Fitz-Henley in ABC pilot Triage

Hoofdrol voor Parisa Fitz-Henley in ABC pilot Triage

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Eind februari bestelde ABC de pilot Triage, die de baanbrekende chirurg Finley Briar in drie verschillende decennia in hetzelfde ziekenhuis volgt. De serie verbeeldt de onderling verbonden carrières, vriendschappen en romances van Finley en haar collega's, hun zwakke relatie met de tijd en de evolutie van de geneeskunde.

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de rol vervullen van Dr. Finley Briar, een briljante traumachirurg. Soms brengt haar medische oordeel haar in de problemen, waarbij ze het ziekenhuisprotocol omzeilt ten gunste van de snelste weg naar het redden van een leven. In 2011 is Finley een veelbelovende eerstejaars stagiaire, in 2021 is Finley een gelukkig getrouwde en zwangere traumachirurg die aan de top van haar carrière staat en in 2031 is Finley de overlevende van een schokkend ongeluk en probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen.


Parisa Fitz-Henley

Erica Messer (Criminal Minds) zal dienen als showrunner en uitvoerend producent van de serie. Jon M. Chu (Home Before Dark) dient ook als uitvoerend producent, daarnaast zal hij ook de afleveringen regisseren. David Cornue heeft Triage geschreven en zal daarnaast ook dienen als uitvoerend producent. Naast Cornue en Messer dienen ook Steven Marrs (Rogue), Courtney Hazlett en Caitlin Foito.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten