Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Parisa Fitz-Henley in ABC pilot Triage

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.

Eind februari bestelde ABC de pilot Triage, die de baanbrekende chirurg Finley Briar in drie verschillende decennia in hetzelfde ziekenhuis volgt. De serie verbeeldt de onderling verbonden carrières, vriendschappen en romances van Finley en haar collega's, hun zwakke relatie met de tijd en de evolutie van de geneeskunde.

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de rol vervullen van Dr. Finley Briar, een briljante traumachirurg. Soms brengt haar medische oordeel haar in de problemen, waarbij ze het ziekenhuisprotocol omzeilt ten gunste van de snelste weg naar het redden van een leven. In 2011 is Finley een veelbelovende eerstejaars stagiaire, in 2021 is Finley een gelukkig getrouwde en zwangere traumachirurg die aan de top van haar carrière staat en in 2031 is Finley de overlevende van een schokkend ongeluk en probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen.


Parisa Fitz-Henley

Erica Messer (Criminal Minds) zal dienen als showrunner en uitvoerend producent van de serie. Jon M. Chu (Home Before Dark) dient ook als uitvoerend producent, daarnaast zal hij ook de afleveringen regisseren. David Cornue heeft Triage geschreven en zal daarnaast ook dienen als uitvoerend producent. Naast Cornue en Messer dienen ook Steven Marrs (Rogue), Courtney Hazlett en Caitlin Foito.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00